fbpx

Barbara Nola: Moje ljeto uz obitelj, prijatelje i ukusnu hranu

Glumica na odmoru…

Barbara će ove godine imati nešto opušteniji i duži godišnji odmor

Barbara Nola– Zadovoljna sam jer se puno radilo, počinju praznici i zbog ove nagrade  – rekla je Barbara Nola za portal Scena.hr. Glumica je jučer primila nagradu Novaljskog trijatra Kata Novaljka. Barbara će ove godine imati nešto opušteniji i duži godišnji odmor, no što ih je imala lanjskih godina. Ljetovat će s obitelji u Makarskoj.
– Bit će puna kuća. Dolaze nam prijatelji, i prijatelji naše djece, i rodbina. Moj suprug će kuhati, a ja ću biti pomoćno osoblje. Lukas odlično kuha, posebno za puno ljudi. Već je u domeni ozbiljnog i profesionalnog kuhara – rekla je Barbara, koja je pak zadužena za pripremu ukusnih kolača. Glumica nam je otkrila kako izgleda njezina kupovina kupaćeg kostima.
– Inače, badić uvijek kupujem zadnji dan u užasnoj brzini. Ono užasno svjetlo u kabini trgovine, pa kad se pogledaš u ogledalo samopouzdanje ti odmah umre… I  kad god sam kupovala zadnji dan, kupila bih neki bezvezni. No Lukas mi je ove godine rekao da ide sa mnom kupiti normalan kupaći kostim, i onda je izabrao jako cool i seksi badić, tako da ove godine imam napucani badić, neprimjeren plažama gdje se kupam – ispričala je kroz smijeh lijepa glumica. Barbara će se na godišnjem odmoriti, a tada je čeka opet radna jesen i sjajne uloge.

Barbara Nola, Ante Dabo

Barbara Nola, andrej Dojkic

Foto: Scena.hr