fbpx

4 Tenora pripremaju glazbeni spektakl povodom Dana zaljubljenih

Veličanstveni koncert…

4 Tenora – Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak za Dan Zaljubljenih

4 Tenora– Ponosan sam i sretan što ponovno imam čast nastupiti u po meni najljepšoj koncertnoj dvorani na ovim prostorima, Cankarjevom domu. A pogotovo što će se to dogoditi zajedno sa mojim dragim kolegama iz skupine ‘The 4 Tenors’, koja je po svom repertoaru te načinu izvedbe raznovrsnih glazbenih točaka veoma primjerena za taj prostor. Na recentnom koncertu održanom početkom 10. mjeseca prošle godine održanom u Areni Stožice i mi smo se uz druge izvođače imali prigodu dobro osjetiti i upoznati s toplom slovenskom, ljubljanskom publikom. Dojam koji smo ponijeli otad živi u nama te ćemo svim srcem pokušati ponoviti taj osjećaj i u Cankarjevom domu 17. veljače – izjavio je popularni pjevač 4 Tenora, Đani Stipaničev.
Naši najpopularniji dalmatinski tenori, 4 TenoraVladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak pripremaju glazbeni spektakl povodom Dana zaljubljenih 17. veljače 2019. godine u Cankarjevu domu u Ljubljani.
Nakon niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske, 4 Tenora završila su 2018. godinu u Zagrebu s velikim novogodišnjim koncertom o kojem se danima pričalo. Zajedno s Hladnim pivom bila je to jako zanimljiva kombinacija izvođača za sve generacije publike za novogodišnju večer.
4 Tenora ušli su radno u Novu godinu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a već su 01.01.2019. nastupali u HNK Zagreb s tamburaškim orkestrom HTV-a. Tenori su ulaskom u Novu 2019. godinu na našem najvećem trgu predstavili i svoje novo ime: “THE 4 TENORS” pod kojim već nastupaju u inozemstvu čime su i najavili svoj izlazak van granica Hrvatske.
Svoj glazbeni put 4 Tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom i od tada samo nižu uspjehe. Nakon niza rasprodanih koncerata gdje god su se pojavili, vrhunac karijere bili su im nastupi u Zagrebu u “Ciboni” s revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i koncert u Ljubljani u Areni Stožice s kojim su osvojili publiku u Sloveniji.
Nakon što se njihov član Marko Škugor odlučio posvetiti samostalnoj karijeri, novi član ovog fantastičnog sastava Filip Hozjak predstavio se javnosti i na novogodišnjem koncertu. Nakon njihovih sjajnih pjesama “Sve je tvoje” i “Pričaj mi” u pripremama je nova pjesma u izdanju Scardone s kojom će se predstaviti glazbenom svijetu u ovom novom sastavu. Pripreme za nastup na Dori su u punom tijeku.
Nakon ovih velikih zimskih glazbenih događaja, slijedi veliki koncert za Valentinovo 17.2. u Cankarjevom domu u Ljubljani!
4 Tenora čeka još jedna zanimljiva godina puna novih velikih koncerata!

Termini koncerata 4 Tenora:
24.01. Šibenik – HNK
03.02. Dubrovnik – Revelin
17.02. Ljubljana – Cankarjev dom

Foto: Press