fbpx

Besplatne glazbene radionice: Joseph Joe Kaplowitz

Zagreb…

Joseph Joe KaplowitzHGU SESSIONS: Besplatne glazbene radionice u Mesničkoj 12 u Zagrebu, 8. travnja 2019. godine u 18.00 sati vodit će Joseph Joe Kaplowitz. Radionica je namijenjena svima, od početnika do iskusnih glazbenika, klavirista i drugih instrumentalista. Tema radionice je sviranje hammond orgulja i klavira – vježbanje, razvijanje jazz vokabulara i improvizacijskih koncepata. Radionica je besplatna, ali broj mjesta je ograničen pa vas pozivamo da dođete 15 minuta ranije od zakazanog početka. U nastavku večeri se održava jam session što je i prilika da se prezentirano na održanoj radionici primijeni i pokaže u konkretnoj glazbenoj situaciji.
Joseph Joe Kaplowitz (Hammond orgulje, klavir, tuba) – umjetnička biografija
Joe se profesionalno počinje baviti glazbom s 15 godina u Washington-u, SAD. Svira s poznatim imenima američke blues i jazz scene po cijeloj Americi: Eddie Daniels, James Moody, Ernie Krivda, Greg Bandy, Randy Jonston, Wycliff Gordan, Sean Jones, David “Fathead” Newman, Liberty Ellman, Avi Rothbard, Abraham Burton, Wess Andreson, Mark Ferber. 2006. godine seli se u Hrvatsku gdje nastupa i snima s poznatim hrvatskim glazbenicima: Tamarom Obrovac, jazz sastavom “4 in 3+1”, LeKap Quartetom, itd…
Besplatne glazbene radionice se održavaju u KCM Kulturnom centru Mesnička (Mesnička 12), u Zagrebu, od ožujka do lipnja 2019.
– namijenjeno srednjoškolcima, studentima, i glazbenicima svih profila
– ponedjeljkom od 18 do 20h, 12 tjedana za redom
– predavači: istaknuti i priznati hrvatski glazbeni izvođači jazz, fusion i rock glazbe

Foto: Press