fbpx

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupaju na otvorenim pozornicama diljem Jadrana!

Za Tomislava Bralića i klapu Intrade obilježavanje 35 godina glazbenog djelovanja velik je događaj!

Od 1985. do danas Tomislav Bralić i Intrade nastupali su po Hrvatskoj, susjednim zemljama, po Europi, a našu su glazbenu baštinu i kulturu pronosili na svojim turnejama po Americi i Australiji.

Intrade

Objavili su brojne albume i pjesme koje ostaju generacijama koje dolaze, a gotovo svaki njihov spot otkriva neku od dalmatinskih lokacija, od kojih svaka ima neku svoju priču. I zato su ponosni i sretni što svoj veliki rođendan mogu napokon proslaviti obljetničkim koncertima po jadranskoj obali i tako ispuniti obećanje svojoj vjernoj publici da će rođendan slaviti zajedno, uz svoje najpoznatije hitove i neizostavnu dobru energiju.

Intrade

VAŽNO

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je 14. srpnja odluku da za koncerte na kojima se može prisustvovati samo uz predočenje ulaznice, za sve posjetitelje su osigurana sjedeća mjesta i organizator se strogo pridržava svih propisanih epidemioloških mjera, nije potrebno imati potvrdu o cijepljenju ili potvrdu o preboljenju. Na ulazu će se mjeriti tjelesna temperatura, a posjetitelji će trebati ostaviti i osobne podatke.

23. 7. SOLIN – GRADINA

Prodaja ulaznica.

Solinska je Gradina idealna lokacija za koncerte, osobito kad sjaji u novom renoviranom izdanju. Stara Salona uistinu nudi obilje baštine, a klapa voli prostore koji imaju povijesnu vrijednost i autentičnu arhitekturu. Nastup započinje u 21 sat i održava se u okviru programa “Jer svirati se mora” u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije.

1. 8. OPATIJA – LJETNA POZORNICA

Prodaja ulaznica.

Kolovoz će klapa otvoriti koncertom na opatijskoj Ljetnoj pozornici, na kojoj su i prošle godine održali fenomenalan nastup prepun emocija, nostalgije, klapskih uspješnica i humora. Intrade će tako još jednom ugrijati publiku pod vedrim nebom i tik uz more.

3. 9. ŠIBENIK – TVRĐAVA SV. MIHOVILA

Prodaja ulaznica.

Prošle su godine Intrade u rekordnom roku rasprodali šibensku tvrđavu, a osobito su bili sretni jer im je to bio prvi nastup u karijeri na toj znamenitoj lokaciji. Nastup su dugo priželjkivali, ostao im je u lijepom sjećanju pa se od srca raduju ponovnom susretu.

Foto: Press Igor CC Kelčec, Scardona, Jadran Babić