fbpx

Što se događa kad se princeze udaju za svoje prinčeve?

Filip_Vidovic,_Ivan_Bosnjak,_Ivan_Magud,_Adrian_PezdircTražite li ovog ljeta svoga princa? Potražite ga na MasterCard Brodu kulture! Njime plove četvorica prinčeva, a predstava “I živjeli su sretno…?” otkrit će vam sve tajne brakova s prinčevima. Mastercard Brod knjižara Brod kulture nastavlja turneju Jadranom uz kazališne predstave, književne večeri, radionice i glazbu.
Crna komedija za (jako) odrasle – I živjeli su sretno… propituje odgovara li stvarnost bajkama? Mlada uspješna autorica Nina Horvat, odlučila je udati sve princeze iz bajki našega djetinjstva za njihove prinčeve! Trnoružica, Snjeguljica, Pepeljuga, Sirena… zaljube se i udaju za svoje prinčeve, a bajka završava s ‘I onda su živjeli sretno.’ No, što se događa u stvarnom životu, je li nakon sudbonosnog ‘Da’ u životu sve sjajno i bajno – tu počinje ova tragikomedija. Stvarnost je puno okrutnija. Princeze postaju sitničave, opsesivne, a prinčevi pribjegavaju prijevari i alkoholu. Na sceni slijedi gorko, Predstava_I_zivjeli_su_sretno...ali i vrlo komično razotkrivanje. Mlada ekipa glumaca Ivan Bošnjak, Ivan Magud, Adrian Pezdirc i Filip Vidović puni su energije i gledatelji dobivaju izvrsnu predstavu i pouku, kojoj se mogu smijati, ali istodobno i zamisliti. Jer, svi smo mi pomalo princeze i prinčevi. Nakon Vira, MasterCard Brod knjižara-brod kulture danas stiže u Biograd gdje će održati raznovrsan kulturno-umjetnički program. Osim ove predstave, najmlađi mogu uživati u poučnoj predstavi “Reciklirana priča”, a brojni turisti i posjetitelji Biograda moći će između nekoliko tisuća knjiga pronaći nešto po svom ukusu čime će uljepšati svoj odmor. U Biogradu, na rivi, Brod vas očekuje od 17 sati sve do kasno u noć.

Brod knjižara-Brod kulture danas gostuje u Biograd na moru nakon čega plovi prema ovim gradovima:

3.8. SKRADIN
4.8. MARINA
5.8. TROGIR
6.8. VIS
7.8. POSTIRA, BRAČ
8.8. JELSA
9.8. MAKARSKA

MasterCard Brod knjižara – Brod kulture, jedan je od najatraktivnijih ljetnih kulturno-turističkih projekata, pod glavnim pokroviteljstvom kompanije MasterCard Europe i pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH već sedmu godinu, obogaćuje hrvatsku kulturno-turističku ponudu ploveći Jadranom s posadom koju čine poznati hrvatski i strani književnici, glumci i glazbenici.

Foto: Damir Kovačić