fbpx

Ekskluzivno: Goran Višnjić posjetio HNK u Šibeniku!

Ekskluzivne fotografije….

Došao je na poziv Tarika Filipovića, a tom prilikom prisjetio se i djetinjstva

Goran VišnjićAmerički  glumac Goran Višnjić prilikom boravka u rodnom Šibeniku posjetio je i HNK u Šibeniku u kojem je počeo svoje prve glumačke korake.
Došao je na poziv prijatelja i kolege s ADU Zagreb Tarika Filipovića koji je sinoć gostovao sa predstavom ‘Ne igraj na Engleze’ Kazališta Kerempuh. Domaćin im je bila ravnateljica HNK u Šibeniku prof. Maja Trlaja.
Prije početka predstave producent HNK u Šibeniku Željko Koloper Keke,  pokazao je Goranu i Tariku sadašnji izgled kazališne zgrade koja je obnovljena 2000. godine.

Djetinjstvo na tavanu

Goran VišnjićGorana je posebno interesiralo potkrovlje zgrade ili kako on to još uvijek zove tavan u kojem je on provodio puno vremena igrajući se kao dječak pred početke proba u kazališnim radionicama koje je pohađao od ranog djetinjstva.
Prilikom šetnji kroz zgradu susreo se s dosta starih poznanika iz Šibenika, a i kazališta Kerempuh. Upoznao je i nove umjetničke snage šibenskog kazališta glumce Jakova Bilića i Franku Klarić s kojima je odgledao i predstavu iz lože ravnateljice.

Poslovni dogovor

Osim za mnogobrojna fotografiranja susret s Višnjićem ravnateljica HNK u Šibeniku Maja Trlaja iskoristila je i za konkretan poslovni razgovor jer je Višnjić  iskazao konkretnu zainteresiranost i želju da u 2017. sudjeluje u projektu u produkciji HNK u Šibeniku.

Druženje s kolegama

Goran VišnjićPoslije predstave uz noćnu šetnju ulicama grada Goran se družio sa šibenskim i zagrebačkim kolegama u jednom od popularnih restorana na šibenskoj rivi.
Uz mnogobrojne pozive predstavnika medija dobio je i poziv za svečani prijem  iz ureda gradonačelnika Grada Šibenika.
Ovaj iznenadni dolazak u Šibenik uslijedio je u iščekivanju snimanja nove epizode američke kriminalističke serije ‘Granice zločina’. Snimanja će biti na širem riječkom području te diljem Istre i Kvarnera.
U trećoj sezoni serije glavna je uloga pripala našem najpoznatijem glumcu s holivudskom adresom koji je zbog ovog projekta s obitelji privremeno preselio u Prag gdje se snima većina serije.

Foto: Željko Koloper i Tarik Filipović
Fotogalerija: [nggallery id=545]