fbpx

Goran Višnjić u seriji Pan Am!

Nova TV…

Proslavljeni hrvatski glumac Goran Višnjić, pojavljuje se u gostujućoj ulozi serije Pan Am igrajući jugoslavenskog diplomata Nika Lonzu

Goran VišnjićPoznati Šibenčanin Goran Višnjić koji je globalnu slavu stekao ulogom dr. Luke Kovača u seriji Hitna služba, ovog se puta pojavljuje u dramskoj seriji Pan Am, koja se prikazuje na Novoj TV. Pan Am je američka televizijska povijesna drama autora Jacka Ormana. Serija je dobila ime po legendarnoj aviokompaniji Pan American World Airways te se u njoj pojavljuju piloti i stjuardese aviokompanije koja je djelovala početkom šezdesetih, kad je počinjalo komercijalno doba mlažnjaka. U seriji se Goran Višnjić pojavljuje u ukupno četiri nastavka, kao jugoslavenski diplomat Niko Lonza, koji će se spletom okolnosti naći u CIA-inoj mreži.
Ovaj vikend gledatelji imaju priliku pogledati čak dvije epizode u kojima će Niko Lonza (Goran Višnjić) pokušati osvojiti srce stjuardese Kate Cameron (Kelli Garner), ali i upasti u nevolje, do kojih će ih dovesti upravo Kate. Iako će Nika razbijesniti što je njega i njegovu obitelj dovela u opasnost pred jugoslavenskim vlastima kad ga je uplela u CIA-inu mrežu, Kateini pravi osjećaji prema njemu pomoći će u ispravljanju nanesene štete.
Epizode serije PAN AM s Goranom u gostujućoj ulozi, ne propustite pogledati 26. i 27. travnja na programu Nove TV!

Foto: Press