fbpx

Nova doza zabave uz glazbene legende u showu Tvoje lice zvuči poznato

Show…

Tvoje lice zvuči poznatoLu Jakelić će se ove nedjelje transformirati u Ciaru, a na pitanje kako su protekle koreografske vježbe pjevačica otkriva:
– Izgubila sam dvije kile zasad, zahtjevna je koreografija.
Siniša Ružić u ovotjednoj emisiji – napokon u muškoj transformaciji! Na binu showa dolazi u trećoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato kao Ricky Martin.
– Probe su super, meni je dobro, muče se ovi koji rade sa mnom – duhovito komentira Ružić.
Kao muškarac, točnije kao dvojica muškaraca, Mladen Grdović i Bepo Matešić, nastupit će Neda Parmać te izvesti ‘Nije u šoldima sve’. Kako će se Neda, koja je trenutno najbolje plasirana u ukupnom poretku, snaći u dvostrukoj transformaciji tek ćemo vidjeti, a o svojoj novoj ulozi kaže:
– Pjesma mi je super, prilično sam opuštena, na meni je da uhvatim svaki trzaj, mora, šoldi, kamena…
Mario Valentić nakon štikla i ženskih uloga, za treću emisiju stavlja plavu periku i postaje Billy Idol.
– Štikla odnese dio koncentracije na samoj izvedbi, sad će sigurno biti lakše. Takva je i stvar da si mogu dati oduška – iskreno govori Mario.
S okusom pobjede Lana Klingor nastupa u trećoj emisiji i to kao Rihanna i pjesmom ‘Diamonds’. Hoće li Lana skinuti sneni pogled, ali i vokal i pokrete od ove popularne pjevačice tek ćemo vidjeti ove nedjelje. Marina Orsag je ovaj put Ozuna, a izvest će njegov hit ‘Taki taki’.. Marko Braić će nas podsjetiti na spot od grupe Outcast, dok će Fabijan Pavao Medvešek biti transformiran u Claudiju Beni.

Foto: Press