fbpx

Tereza Kesovija – predblagdanski koncert u Zagrebu!

Glazbena diva…

Tereza KesovijaU kinu Europa, 18. prosinca 2014. glazbena diva Tereza Kesovija održat će nezaboravan predblagdanski koncert kojim će još jednom pokazati kako su glazba i emocije najbolji posrednik između nje i njene publike. Osmišljen po uzoru na ekskluzivne koncerte koje je glazbenica održala u sličnim dvorana diljem Europe i svijeta ovaj koncert već sada, iako tek u pripremi, privlači iznimnu pažnju domaće ali i međunarodne stručne – glazbene i medijske javnosti.
Ovaj koncert je i nastavak je velika dva koncerta koja je ova Tereza Kesovija održala u Zagrebu posljednjih godina, a koji su opravdano proglašavani glazbenim događajima sezone. Ne smijemo niti zaboraviti kako je upravo u Zagrebu, u tadašnjem Varijetu, Tereza 1961. godine imala svoj prvi nastup pred većim auditorijem. Od tada do danas Tereza vrlo uspješno održava koncerte u zagrebačkim dvoranama koji su uvijek ispunjene do posljednjeg mjesta i na koje glazbenicu dolaze slušati ljubitelji njezine glazbe iz cijele Europe.
Tereza Kesovija će svoju publiku glazbom odvesti na glazbeno putovanje dugo preko 50 godina. Kao i uvijek na pozornici, svoju ljubav i glazbu Tereza će nesebično darivati svojoj vjernoj publici jer to je uvijek bio njen način, i tako im još jedan put zahvaliti na vjernosti kojoj poklanjanju.
Ulaznice po cijeni od 120,00 kuna dostupne su na blagajni kina EUROPA od pon do sub od 12 sati.

Foto: Press