fbpx

Vitomira Lončar i Ivica Šimić ponovo na sceni Male scene

Zagreb…

Neočekivano i iznenada – Vitomira Lončar i Ivica Šimić ponovo na pozornici male scene u Kraljevni na zrnu graška

Vitomira Lončar i Ivica ŠimićU nedjelju, 23. veljače u 17.00 sati u kazalištu Mala scena na zagrebačkome Medveščaku održat će se posebna izvedba predstave Kraljevna na zrnu graška Ivice Šimića i Zvjezdane Ladike.
Spletom nevjerojatnih okolnosti nastalih zbog epidemije novog virusa, Vitomira Lončar i Ivica Šimić zatekli su se u Zagrebu i odlučili ponovo odigrati predstavu s kojom su obišli pola svijeta i koja im je obilježila živote.
Vitomira Lončar i Ivica ŠimićKada su u proljeće 1986. godine započeli rad na predstavi Pričalo i Malena (Kraljevna na zrnu graška), Vitomira Lončar i Ivica Šimić željeli su napraviti predstavu kojom će započeti raditi svoje, drukčije kazalište. Iz te predstave nastala je kazališna družina, a nakon što je uređena dvorana na Medveščaku, i kazalište Mala scena.
Kraljevna na zrnu graška, predstava koju su Lončar i Šimić odigrali više od tisuću puta, od 1. srpnja 1986. i prve izvedbe doživjela je mnoge promjene, a prošle jeseni dobila je i nove glumce: Bugu Mariju Šimić i Ivana Colarića koji su sjajno nastavili tamo gdje su Vitomira i Ivica stali.
Ulaznice za ovu posebnu i neočekivanu izvedbu Kraljevne na zrnu graška u izvedbi Vitomire Lončar i Ivice Šimića mogu se rezervirati na Internet stranicama Male scene ili kupiti na blagajni kazališta već danas!
– Dođite i uživajte s njima i s nama u ovoj posebnoj i neočekivanoj izvedbi – pozivaju organizatori.

Foto: Press