fbpx

Ofenbach ponavlja spektakl na Krku

Reprizu prošlogodišnjeg hit nastupa dua Ofenbach ulovite u Diamond Clubu na Krku

Francuski duo napravit će spektakl na Krku u petak, 11. kolovoza

 

S jedne strane klasično školovani pijanist koji se povremeno okreće bubnjanju, a s druge pjevač i gitarist. Iz Pariza su, žive jedan nadomak drugog još otkako su se upoznali kao 11-godišnjaci na hodniku svoje škole. Oni su César i Dorian, prijatelji iz djetinjstva koji danas tvore slavni duo Ofenbach.

Svatko tko je prošlog ljeta nazočio njihovom nastupu u Diamond Clubu na Krku, zna da ovaj dvojac pruža nezaboravan nastup. Jedan od najuspješnijih francuskih sastava na svijetu vraća se u klub iznad Malinske u petak, 11. kolovoza!

Nakon škole, unatoč razdvajanju, dvojac je ustrajao u druženju, upisali su filmske tečajeve, ali i naučili kombinirati ritmove. Uronili su u deep house i pohlepno proučavali Robina Schulza i Bakermata, istodobno odajući počast izvođačima francuskog vala kao što su Daft Punk, Stardust, Etienne de Crécy i Cassius. Nakon nastupa u pariškim underground barovima, dvojac je pronašao svoje umjetničko ime: Ofenbach, inspiriran jednom od Césarovih glazbenih partitura na njegovom klaviru.

Uslijedio je strelovit uspon, dvojac je poput njihovih singlova na nekoliko turneja obišao planet, albumi im postaju zlatni i platinasti. Njihovi ljetni hitovi Be Mine, Katchi, Wasted Love, Hurricane i 4U obaraju rekorde prema broju pretraživanja, a upravo im se pridružuje i aktualni Body Talk u suradnji sa švedskom pjevačicom Sveom.

Njihov nastup u Diamondu, inače najposjećeniji lani u ovom klubu, ostao je zapamćen po jedinstvenoj uzavreloj atmosferi. Apsolutna je preporuka i za sve ljubitelje elektroničke glazbe ovog kolovoza u krčkoj prijestolnici zabave.

Ulaznice su dostupne putem poveznice po cijeni od 25 eura za običnu te 35 eura za VIP ulaznicu.  Dođite i otkrijte zašto svijet glazbe ove Parižane smatra novim zvijezdama deep housea.

Foto: Press – Diamond Club