fbpx

Video: Måneskin objavili novi singl Mammamia!

Talijanska rock atrakcija Måneskin

Nakon hitova “I Wanna Be Your Slave” i “Beggin´” koji su mjesecima bili unutar top deset singlova na top ljestvicama diljem svijeta, talijanska rock atrakcija Måneskin, objavila je novi singl “Mammamia“!

Måneskin

Popularnost pobjednicima ovogodišnjeg Eurosonga na kojem su se predstavili pjesmom “Zitti E Buoni” i dalje raste, a nova je pjesma u manje od jednog dana prikupila više od 500 tisuća pregleda na YouTubeu (#24 u Youtube trendingu u Hrvatskoj)!

Måneskin

Pjesmu su uživo za obožavatelje izveli u Berlinu SO63 koji su nekoć pohodili David Bowie te Iggy Pop (Måneskin su ga ugostili na novoj verziji svoje pjesme „I Wanna Be Your Slave”. ) “Mammamia” je prva pjesma koju su napisali nakon Eurosonga, a više o pjesmi i sebi, otkrili su i medijima na press konferenciji.

Pjesma govori o percepciji koju ljudi imaju o nekome, dok je taj netko potpuno drukčiji od onoga što oni pretpostavljaju. Time su po prvi puta pokazali i svoju ironičnu stranu. I sami su osjetili predrasude nakon Eurosonga kad javnost nije baš uvijek shvaćala njihove postupke.

Energičnu pjesmu su producirali Fabrizio Ferraguzzo i Måneskin. Kao i uvijek, i ova je pjesma snimljena uživo kako bi zvučala žestoko i sirovo. Pjesma ima i plesnu vibru zahvaljujući bas rifovima i ritmičnom bubnju.

Måneskin (danski izraz za mjesečinu) je talijanski rock band kojeg predvodi pjevač Damiano David, basistica Victoria de Angelis, gitarist Thomas Raggi i bubnjar Ethan Torchio. Ovaj je četveročlani band ubrzo nakon Eurosonga postao globalni fenomen te jedni od najslušanijih glazbenika posljednjih nekoliko mjeseci na streaming servisima.

Najavljena turneja ‘LOUD KIDS’ je rasprodana u samo dva sata!

Måneskin ‘LOUD KIDS’ tour.
6 February – London, United Kingdom – SOLD OUT
10 February – Brussels, Belgium – SOLD OUT
12 February – Luxembourg City – SOLD OUT
15 February – Wasrsaw, Poland – SOLD OUT
18 February – Vienna, Austria – SOLD OUT
21 February – Paris, France – SOLD OUT
24 February – Zurich, Switzerland – SOLD OUT
26 February – Berlin, Germany – SOLD OUT
28 February – Prague, Czech Republic – SOLD OUT
1 March – Budapest, Hungary – SOLD OUT
3 March – Amsterdam, Netherlands – SOLD OUT
7 March – Kyiv, Ukraine – SOLD OUT
9 March – Moscow, Russia – SOLD OUT
11 March – St Petersburg, Russia – SOLD OUT
13 March – Tallinn, Estonia – SOLD OUT
14 March – Riga, Latvia – SOLD OUT

Foto: Press