fbpx

Davor Dretar Drele: Ja sam duboko u duši zgodni tamnoputi rastafarijanac

Show…

Ja sam duboko u duši jedan visoki i zgodni tamnoputi rastafarijanac s dreadlocksima – poručio je Davor Dretar Drele prije nastupa u showu TLZP

Davor Dretar DreleNakon što je u showu Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’ utjelovio brojne legendarne dame, Davor Dretar Drele ove će nedjelje postati glazbena i kulturna ikona s Jamajke, Bob Marley.
– Konačno moj čovjek, my man! – prva je Dreletova reakcija.
Što se tiče pjevanja ovakve glazbe kaže kako nema problema, ali kaže kako ne zna gdje će naći motive.
– Nisam nikad pjevao reggae iako Sinovi Zagorja imaju jednu fantastičnu pjesmu koja se zove Reggae za Zagorske brege i onda sam to pjevušio i to je najbliže što sam došao reggaeu – duhovito kaže Drele i u istom tonu komentira kako bi Boba Marleyja usporedio s Matijom Gupcem.
– Ja sam duboko u duši jedan visoki i zgodni tamnoputi rastafarijanac s dreadlocksima – u svom je stilu zaključio Davor Dretar Drele.
Još jedna ikona hrvatskoga dancea vidjet ćemo na pozornici showa ove nedjelje. Nekadašnjeg kralja dancea, Sennu M, utjelovit će Maja Bajamić. Nakon prošlotjedne transformacije u vatrenu Camilu Cabello, Ana Vilenica dobila je zadatak otpjevati pjesmu grupe Kool & The Gang. U prošlotjednoj emisiji Amel Ćurić pjevao je pjesmu Halida Bešlića, a ove nedjelje gljiva mu je namijenila transformaciju u kubansku latino pjevačicu Celiu Cruz. Sjajne nastupe ove nedjelje u showu će prirediti i Katarina Baban kao dio grupe Pussycat Dolls, Matko Knešaurek postat će Katy Perry, Damir Poljičak konačno će postati Luciano Pavarotti, a Paola Valić Bekić bit će Kasandra.

Foto: Press