2Cellos savršeno obradili ‘Perfect’ Eda Sheerana!

Novi spot….

Megahit ‘Perfect’ Eda Sheerana savršen i u izvedbi 2CELLOS!

Perfect Eda Sheerana– Pošto smo imali isti management, dugo se poznajemo s Edom Sheeranom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo više obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak. Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli „Perfect” i pomislili smo kako ta pjesma treba dobiti verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa – savršeno. Nadamo se da se Ed slaže – poručuje Stjepan Hauser koji s Lukom Šulićem trenutačno radi na novom albumu.
2Cellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić su danas objavili još jedan spot, ali ne za pjesmu s albuma ‘Score’, već za skroz novu koja će tek biti objavljena na novom albumu.
Pjesmu prije objave nisu slali popularnom pjevaču jer su ga željeli, kažu, iznenaditi! Spot je snimljen u zagrebačkom Katranu, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Kristijan Burlović i MedVid produkcija.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=TXHB9wL4WFg[/embedyt]