SMALL SIZES – BIG LESSONS: Pravo na umjetnost od najranije dobi

Puna kuća..

Program Puna kuća priča – SMALL SIZES – BIG LESSONS

SMALL SIZES - BIG LESSONS– Kazalište za djecu i mlade u Hrvatskoj sada ima priliku redefinirati svoju poziciju u oblasti izvedbenih umjetnosti i postaviti nove vrijednosti na tržištu. Ovo je njihov doprinos borbi za prava djece i mladih na kvalitetnu umjetnost i prava umjetnika za bolji status u hrvatskom društvu. Tema prvog razgovora je pravo na umjetnost od najranije dobi – poručuju iz kazališta.
Teatar Puna kuća nakon što je objavila dvadeset video priča koje interpretiraju hrvatski glumci po pozivu Pune kuće, a nastalih u interaktivnoj igri za cijelu obitelj Baci kocku! u kojoj je publika pisala priče za izvedbe, kreće sa serijom razgovora SMALL SIZES – BIG LESSONS s izvedbenim umjetnicima koji stvaraju za djecu i mlade širom svijeta. Razgovori su dio programa PUNA KUĆA PRIČA i predstavljaju platformu za komunikaciju s roditeljima, pedagozima, odgajateljima, učiteljima, nastavnicima, kao i umjetnicima čije je ovo polje djelovanja, ali i umjetnicima koji se žele više informirati o specifičnostima rada u ovoj oblasti izvedbenih umjetnosti.
U utorak, 12. svibnja s početkom u 20.30 sati na Rplus Facebook televiziji uživo prijenos razgovora na temu Djeca i kazalište – pravo na umjetnost od najranije dobi.
Razgovore moderira glumica Svetlana Patafta, umjetnička voditeljica Teatra Puna kuća.
Ostale razgovore možete pratiti na Facebook stranici Teatra Puna kuća, a sve razgovore moći ćete pročitati na portalu Scena.hr

Rplus Facebook televizija
Utorak, 12. svibnja u 20.30
Tema: Djeca i kazalište – pravo na umjetnost od najranije dobi
SMALL SIZES – BIG LESSONS serija razgovora
Link na događaj.

Foto: Press