fbpx

Puna kuća Live: Teatriukas iz Litve i Actin Up iz Irske

On line…

SMALL SIZES BIG LESSONS – Teatar Puna kuća

Teatar Puna kuća– Upoznat ćete teatre Teatriukas iz Litve i Actin Up iz Irske. Gosti Dalia Mikoliunaite i Cliodhna Noonah govorit će o svojim iskustvima u radu i programima koje provode u kazalištu za najmlađe, o trenutnoj situaciji u kojoj se nalaze nezavisni teatri u zemljama u kojima stvaraju, kao i o izazovima i projekcijama za nadolazeću 2020./ 2021. kazališnu sezonu. Očekujte pri kraju razgovora i specijalnog gosta Žilvinas Ramanauskas koji će se javiti s jednog posebnog mjesta i učinit će sve da nakon emisije dočekate večer s osmijehom na licu – poručuje Teatar Puna kuća.
Teatar Puna kuća organizira razgovore s umjetnicima iz cijelog svijeta koji se bave kazalištem za djecu i mlade pod nazivom SMALL SIZES BIG LESSONS. Program ima za cilj razviti komunikaciju između umjetnika, roditelja, pedagoga, učitelja i nastavnika kao i šire publike koja želi saznati više o modelima umjetničkog djelovanja u ovoj oblasti. Razgovore uređuje i moderira glumica i umjetnička voditeljica Teatra Puna kuća Svetlana Patafta.
Drugi razgovor u ciklusu možete pogledati danas, u utorak 19. svibnja s početkom u 19.00 sati u live programu na Facebook stranici Teatra Puna kuća.

Foto: Press