fbpx

Mani Gotovac i Tereza Kesovija u ‘Nedjeljom lagano’!

U gostima…

Mani GotovacU novom izdanju emisije ‘Nedjeljom laganoDuško Ćurlić i Uršula Tolj ugostit će uglednu teatrologinju Mani Gotovac s kojom će razgovarati o zanimljivostima vezanim uz njezinu novu knjigu. Mani će ispričati na čiji ju je nagovor zapravo napisala te kakve su prve reakcije javnosti, kritičara i čitatelja.
Ekskluzivni glazbeni nastup uživo imaju sjajni riječki ‘Putokazi‘ predvođeni Mirandom Đaković koja je i autorica pjesama s njihovog novog albuma, a očekuju vas i reportaže s Uskršnje regate i Red Bull Air Racea iz Rovinja.
Tereza KesovijaU studio dolazi i još jedna nezaobilazna osoba našeg javnog života – zvijezda hrvatske zabavne glazbe Tereza Kesovija. Povod za razgovor je solistički koncert koji će uskoro imati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a Tereza će uživo izvesti i glazbeni hit na kraju emisije.
– Tu zanimljivim gostima nije kraj, u goste dolaze košarkaši Cibone Marin Rozić i Dario Šarić, a iz Cedevite Luka Babić. S redateljem Ivanom Leom Lemom i glumicom Vesnom Tominac Matačić razgovarat ćemo o novoj predstavi na stihove Vesne Parun u izvedbi Zagrebačkog glumačkog ateljea – najavili su urednici Aleksandar Kostadinov i Stjepan Balog.
Ne propustite ovotjedno izdanje emisije ‘Nedjeljom lagano’ 13. travnja na Drugom programu HTV-a u 16 sati.

Foto: Press