fbpx

Bebek: Kćeri moja, ljubav nek’ ti sja, nek’ te voli kao ja

Bebek posvetio pjesmu svojoj kćeri

Legendarni Željko Bebek novu je pjesmu i spot posvetio svojoj kćeri, kao i svim očevima koji će jednog dana svoje kćeri pratiti do oltara, do izabranika njihovog srca.

Bebek

– Kćeri moja, ljubav nek’ ti sja, nek’ te voli kao ja – iskreno će svaki otac poželjeti svojoj kćeri, a emocije tog trenutka pojačat će stihovi:

– Nisam manje muško, ako sada zaplačem, godine su prošle i bez da se okrenem – govori u pjesmi Željko.

Nije puno trebalo da na novu pjesmu reagiraju brojni obožavatelji i ostave svoje komentare oduševljenja na YouTubeu, u samo sat vremena spot je vidjelo preko 2000 ljudi. Predivne stihove hitmejkera Nenada Ničevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman.

Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih Bebekovih spotova.

Pjesmi “Kćeri moja” prethodili su hit singlovi “Kupit ću nam sat”, “Učini me sretnim”, “Dunavom” i “Sto sam dana pio” koji se nalaze na albumu “Mali oblak ljubav”, jednom od najprodavanijih domaćih izdanja. Još jedna od pjesama na novom albumu je i duet Željka Bebeka i Zvone Bebeka, “Kakav otac, takav sin”, tako da će i svi očevi sinova uskoro dočekati videospot za svoju pjesmu.

Foto: Press
Video: