fbpx

Željko Bebek: Kupit ću nam sat

Legendarni pjevač Željko Bebek ima novi hit Kupit ću nam sat

– To je prva pjesma na mom novom albumu. Radi se o lijepoj pjesmi zaraznog tempa koji smo snimali u jednom opasnom prostoru pa je samim time i snimanje bilo naporno. Radi se o nedovršenoj Sveučilišnoj bolnici u Zagrebu na kojoj više nema prozora, ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da se tamo treniraju dečki za akcije spašavanja.

Željko Bebek

Redateljica Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznosti vremena. Sat je nešto što te stalno podsjeća da se nešto dogodilo ili se tek treba dogoditi – rekao je Željko Bebek.

Pjesma Kupit ću nam sat, novi je službeni singl i spot legendarnog Željka Bebeka. Pjesmu autora Branimira Mihaljevića i Marija Mihaljevića, Bebek će izvesti prvi put uživo na CMC festivalu u Vodicama, 12. lipnja 2021. godine.

Ovaj je singl ujedno i najava njegovog novog studijskog albuma Mali oblak ljubavi koji na tržište izlazi 11. lipnja.

Nova pjesma već se neko vrijeme može čuti u radijskom eteru i dobila je brojne pohvale vjerne Bebekove publike, a posve smo sigurni kako će i novi spot u vrlo kratkom vremenu prikupiti milijunske preglede. Ovo je ujedno i prvi spot koji je Bebek snimio ove godine. Prethodni “Učini me sretnim”, Bebekov najemotivniji video spot snimljen je u rujnu prošle godine.

Bebek

Izostanak koncerata Željko Bebek je iskoristio za rad u studiju i snimanje novih pjesama, a veseli ga što je među pjesmama i njegov prvi duet sa sinom Zvonimirom Bebekom, “Kakav otac, takav sin”. Zvone Bebek ozbiljno je zakoračio u svijet glazbe, a osim što ga je publika upoznala kao gitarista na očevima koncertima sad će ga imati prilike i čuti kako pjeva.

Foto: Press – Croatia Records
Poslušajte pjesmu – Željko Bebek: Kupit ću nam sat.