fbpx

Luka Nižetić u paničnoj potrazi za jajima!

Celebrity MasterChef…

Luka NižetićBirajući namirnice za Test kreativnosti, Luka Nižetić će se naći u problemima. Naime, Luka nikako nije mogao pronaći jaja. Tražio ih je po dućanu jer ih je namjeravao koristiti za jelo, ali potraga je bila bezuspješna.
– Ne nalazim jaja. I ono, jednostavno ne nalazim jaja, ja ih ne vidim. Onda sam uzeo krušne mrvice. Zgrabi i nešto ćeš napraviti – rekao je Luka.
U jednom trenutku za pomoć je pitao i Emiliju no ona mu nažalost nije mogla pomoći.
– Mislim, bavila se svojim, normalno! Sad će tražiti meni jaja? – komentirao je Luka. Hoće li simpatični Luka ipak na kraju pronaći jaja ili će se nekako snaći bez prijeko potrebne namirnice te što će na to sve reći iskusni kuhari u žiriju najzahtjevnije hrvatske kuhinje, saznat ćemo u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.
– Ulazak u polufinale je definitivno klizav teren, ne mora objektivno imati veze s našim znanjem ili neznanjem – rekla je Emilija. Međutim, u kuhinji će kandidate dočekati samo Radovan i Dino.
– U polufinalu ima mjesta samo za osam najboljih. U tih osam najboljih ući će samo dvoje od vas. Dakle, jedan će danas napustiti show – podsjetit će Dino.
– Danas ćete se boriti u dva izazova. O njima vam ovisi ostanak u igri – upozorit će Radovan. Razlog zbog kojeg će žiri dočekati kandidate u krnjem sastavu bit će taj što će Andrej kandidate već čekati u restoranu s prvim izazovom. Luka se inače ne raduje nikakvim testovima, pa tako niti Testu osjetila. “Kad je u pitanju test, onda se automatski čovjek malo zblokira”. Nikša će prognozirati da će se snaći ‘tako-tako’. A tko će se najbolje snaći s novim izazovima, tko će za samo tri minute pogoditi najviše sastojaka zadanog jela i hoće li prednost iz prethodnog izazova biti dostatna za pobjedu u zahtjevnom Testu osjetila, saznajte već ove nedjelje na Novoj TV.
Nova TV, Celebrity MasterChef, nedjelja, 20. travnja, 20.50 sati.

Foto: Press