fbpx

Luka Nižetić: Pjesma ‘Obećanje’ je oda ljubavi!

luka nizetic photo1– Pjesmu ‘Obećanje’ smatram optimističnom, a ne morbidnom pjesmom i tako bih volio da je i publika doživi –  naglasio je Luka Nižetić. Autorski uradak Aljoše Šerića pod imenom ‘Obećanje’ zatvorit će četvrti studijski album splitskog glazbenika.
Suradnja Luke i Aljoše se dogodila slučajno koja je na kraju rezultirala realizacijom impresivne balade.
Producent Zvonimir Dusper – Dus svojim aranžerskim intervencijama još je više naglasio sam ugođaj pjesme koji se može doživjet i kao neki ‘requiem’, monumentalna pjesma u kojoj se veliča ljubav.

– Ovo je zapravo ‘oda ljubavi’,  a njezin tekst je nešto što me satralo bez zadrške. Nisam znao dal’ da plačem ili da budem istovremeno i sretan. Jednostavno Aljoša, čiji rad iznimno cijenim, je tako suptilno i emotivno dočarao temu gubitka ljubavi da zapravo zaželiš da i tvoje posljednje riječi upravo budu sličnog sadržaja –  ističe Luka.
U  pjesmi je gostovala muška vokalna sekcija folklornog amaterskog društva ‘Zagreb – Markovac’.
Luka je sa svog posljednjeg albuma kroz posljednje dvije godine publici predstavio ukupno šest singlova i to ‘Kad zasvira orkestar’, ‘Jugo’, ‘Nisu godine’, ‘Tamo gdje me srce vuče’, ‘U snovima’ i ‘Život curi’.
– Nikad nisam imao toliko izdvojenih singlova s nekog albuma što zaključuje da je ovaj možda nekako bio moj najkompletniji uradak. Već sam počeo raditi na novim pjesmama gdje smo već ovo ljeto  izbacili ‘Vječno’. U pripremi je i novi singl, nešto energično i ludo koji bi svijetlo dana trebao ugledati u prvoj polovici iduće godine – zaključuje Luka.
Režije za ‘Obećanje’ ponovno će se primiti Mare Milin koja s ovog albuma redateljski potpisuje ‘Kad zasvira orkestar’ i ‘U snovima’, a njegovu premijeru možemo očekivati kroz nekih mjesec dana.

[vsw id=”bKwLkoT2_s0″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]