fbpx

Sve sezone serije Prijatelji od 15. travnja

Na HBO GO-u – Serija Prijatelji

Nagrađivana hit serija Prijatelji (Friends) imat će novi dom na HBO GO-u od 15. travnja 2021. godine, kada u ponudu stiže svih 10 sezona ove kultne komedije.

Prijatelji

Prijatelji je jedna od najbolje rangiranih serija s nekoliko osvojenih Emmy i Golden Globe nagrada te nebrojeno nominacija. Okarakterizirana kao pametna, sofisticirana komedija, ulazi u srca i umove grupe prijatelja koji žive u New Yorku.

Prijatelji

Svih 236 epizoda serije Prijatelji snimljeno je na legendarnom stageu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, a zvjezdanu glumačku postavu čine Jennifer Aniston (Rachel Green), Courtney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) i David Schwimmer (Ross Geller). Tijekom 10 sezona, u seriji je gostovalo nekoliko najjačih glumačkih imena kao što su Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder i Julia Roberts.

Prijatelji

Autori Prijatelja su Marta Kauffman i David Crane, koji su uz Kevina Brighta i izvršni producenti. Serija se prikazivala od rujna 1994. do svibnja 2004. i sastoji se od 10 sezona i 236 epizoda koje će sve biti dostupne na HBO GO-u od 15. travnja.

Foto: Press