fbpx

Zakoračite s Pickbox NOW u jesen!

Serije kojima Pickbox NOW otvara jesensku sezonu

Nova sezona sočne hvaljene serije Voli me (Love me), humoristična australska serija Naopako (Upright), britanska miniserija Doktor Thorne (Doctor Thorne) samo su neki od noviteta ove jeseni na Pickbox NOW.

 • Dragulji za maratonsko gledanje serija o prijateljstvu, obitelji, ljubavi i brojnim neočekivanim životnim scenarijima.
 • Pickbox NOW predstavio i redizajn aplikacije za Smart TV

Iskustvo odabira i praćenja serija odnedavno je poboljšano zahvaljujući potpuno novom dizajnu aplikacije dostupne na LG webOS i Androidtv uređajima, a uskoro će biti dostupna i na Samsung TIZEN uređajima.

Pickbox NOW je za jesen pripremio mnoštvo noviteta:

 • Naopako (Upright) – australska humoristična serija

Dvije sezone britke crne komedije Naopako vrte se oko dvaju autsajdera koje je sudbina odvela na putovanje života. Lucky je glazbenik, a Meg tinejdžerica koja je pobjegla od kuće.

Nakon što su se doslovno zaletjeli u živote jedno drugome, pokušavaju prevesti uspravni klavir preko južne australske divljine do Luckyjeve smrtno bolesne majke u njegov rodni grad Perth. Riječ je o pravom dragulju za maratonsko gledanje čija je zvijezda, Tim Minchin, ujedno i izvršni producent, scenarist, ali i skladatelj soundtracka.

 • Voli me (Love Me) – druga sezona neočekivane ljubavne uspješnice godine

Fantastična sočna australska serija Voli me stiže s drugom sezonom! Ova neočekivana ljubavna uspješnica godine dirljiva je drama o ljubavi i gubitku.

U glavnim ulogama gledat ćemo rođenu Beograđanku, izvrsnu glumicu Bojanu Novaković, te prezgodnog australskog Boba Morleyja (The 100). Duhovita, sofisticirana i iskrena, serija koju preporučujemo svima!

 • Doktor Thorne (Doctor Thorne) – miniserija o raskoši britanskog visokog društva

Od kreatora uspješne serije Downton Abbey, dolazi nova povijesna miniserija o raskoši, spletkama i ljubavnim trokutima u visokom društvu. Mary Thorne odrasta pod skrbništvom svog ujaka doktora Thornea.

Velik dio svojih formativnih godina provodi u društvu obitelji Gresham na imanju Greshamsbury Park. Kako se približavaju svijetu odraslih punom briga i odgovornosti, financijske nevolje obitelji Gresham utjecat će na svačije odnose.

 • Trik nestajanja (The Vanishing Act) – temeljena na istinitoj priči o prevarantici

Australska miniserija o bogatstvu, prijevari i nestanku koja se temelji na istinitoj priči o vrhunskoj prevarantici Melissi Caddick koja je navodno pronevjerila 40 milijuna dolara prije nego što je nestala u studenom 2020. Tajne i teorije zavjere glavne su u ovoj priči koja će zaintrigirati svakoga!

 • Glava (The Head) – jedna od najboljih međunarodnih serija godine

Glava je španjolsko-japanska psihološka triler-serija na engleskom jeziku, prožeta neobjašnjivim misterijama i jezivim tajnama na misterioznoj Antarktici. Ugledni Variety ovaj je punokrvni triler prozvao jednom od najboljih međunarodnih serija godine.

Mali tim, poznat kao Winterers, ostaje preko zime na antarktičkoj istraživačkoj postaji Polaris VI kako bi nastavio svoje inovativno istraživanje, ključni dio u borbi protiv klimatskih promjena, pod zapovjedništvom poznatog biologa Arthura Wildea (John Lynch). Ali kada dođe proljeće, ljetni zapovjednik Johan Berg (Alexandre Willaume) vraća se u postaju samo da bi otkrio da je cijeli tim mrtav ili nestao.

Nove skandinavske serije

Izuzetne i kvalitetne, nove skandinavske serije stižu na Pickbox NOW u suradnji s nordijskim streaming servisom Viaplay.

 • Zovi me tata (Call me Dad) humoristična danska serija o neobičnim obiteljskim vezama

Alex Høgh Andersen katapultirao se do međunarodne slave svojom ulogom Ivara Bez Kostiju u dugogodišnjoj uspješnoj seriji Vikinzi, a sada je osmislio novu seriju u kojoj glumi glavnog lika.

Temeljeno na ideji stvarnih prijatelja, Andersena i Haugaarda, radnja se vrti oko dugogodišnjih prijatelja Emila i Viktora. Kada se ispostavi da je Viktor u vezi s Emilovom mamom, scena je postavljena za neobično obiteljsko suočavanje!

 • Arhitektica (The Architect) – norveška miniserija o mračnoj bliskoj budućnosti

Opisuje se kao oštro promatrana satira o suviše bliskoj budućnosti u kojoj dronovi šetaju pse, a boravak na javnom prostoru mora se platiti. Ova crna komedija idealna je za sve obožavatelje kvalitetnih europskih serija.

U fokusu je priče mlada arhitektica Julie koja živi i radi u Oslu, no unatoč tome što ima posao, jedva spaja kraj s krajem.  Kada je projekt izgradnje tisuću stanova u Oslu objavljen na natječaju, Julie ima ideju pretvoriti prazna podzemna parkirališta u stambene zgrade.

 • Kraj ljeta (End of Summer) – kriminalistička skandinavska serija nepredvidivog zapleta

Temeljena na uspješnici Andersa de la Mottea, ova kriminalistička skandinavska serija vrti se oko nestanka 5-godišnjeg Billyja. Dvadeset godina kasnije njegova sestra Vera, sada savjetnica za žaljenje, upoznaje mladića čija priča i izgled jako podsjećaju na priču i izgled njezina nestalog brata.

Vraća se kući kako bi pronašla odgovore. Vera je odlučna otkriti što se stvarno dogodilo Billyju, iako njezinu odlučnost da otkrije istinu ne dijeli cijela njezina obitelj. Ništa ne može pripremiti Veru na to koliko će istina biti potresna.

 • Furija (Furia) – nordijski kriminalistički noir

Policajac Asgeir seli se u idilični gradić u zapadnoj Norveškoj. Nakon lokalnog sukoba Asgeir nailazi na tajanstvenu ženu Ragnu, a ubrzo su oboje uhvaćeni u mrežu radikalnih desničarskih snaga u Europi.

Ali to nije sve…

Tijekom jeseni dolaze i filmovi koji će osvježiti filmsku ponudu na Pickbox NOW – u glavnim ulogama su Zoe Kravitz, Jason Momoa, Gina Rodriguez, Bruce Willis, Jason Statham, Richard Gere, Claire Danes i brojne druge glumačke zvijezde.

Foto: Press – Pickbox/Media Vision

Trailer: