Jasna Odorčić u predstavi Bez trećega!
By Snježana Županović On 24 lip., 2014 At 04:59 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Premijera…

Glumici se sviđa uloga jer obrađuje temu žene u agresivnim situacijama kakve su i danas

Jasna OdorčićSvečana premijera poznatog hrvatskog klasika, Milana Begovića ‘Bez trećega’ će biti izvedena 26. lipnja 2014. godine u 20.30 sati. Predstava će se odigrati u Jasna Odorčićkomornom stilu u Zagrebu. U glavnim ulogama su Jasna Odorčić i Branko Smiljanić, a u režiji Ivane Peroš. Producent predstave je Tomislav Bedeniković.
– Radnja se zbiva u Zagrebu, krajem 1926. godine, u jednoj jedinoj noći, u jednoj prostoriji male barokne jednokatnice u ulici na Gornjem gradu. To je sukob žene koja dugo čeka povratak supruga iz zarobljeništva u Sibiru nakon osam godina. Njihov se ponovni susret zasniva na Jasna Odorčićsukobu koji je prouzrokovan muževom ljubomorom bez nekog posebnog povoda. To su psihološka razmatranja ljubomore – ispričao je Bedeniković za portal Scena.hr. Glumici Jasni Odorčić  uloga se sviđa jer obrađuje temu žene u agresivnim situacijama kakve su i danas.
– Predstavu smo pripremali s prekidima, dok nismo našli glumca Branka Smiljanića koji se savršeno uklopio u klasik. Smiljanić je moja generacija i on je bio pun pogodak. Nas dvoje smo ubojita kombinacija. Sve u svemu lijepa suradnja i lijepo je bilo raditi s njim – pohvalila je Odorčić kolegu s kojim glumi u predstavi.

Foto: Petar Strmečki

comment closed