fbpx

Jelena Perčin: Oduševila me ženska drama Tri sestre

HNK Osijek…

Lijepa glumica na predstavu je došla u pratnji glumca Momčila Otaševića s kojim je u vezi. Glumački par uživa u ljubavnoj sreći

Medijski pokrovitelj Scena.hr

U Hrvatskom narodnom kazalištu Osijek u petak je premijerno prikazana drama Antona Pavlovića Čehova ‘Tri sestre‘ u režiji Nikole Zavišića. Predstava je oduševila publiku, a u sjajnoj izvedbi svojih kolega uživala je i lijepa glumica Jelena Perčin. Jelena je do prošle godine bila članica HNK Osijek.

Jelena Perčin

– Jako mi se svidjela predstava i drago mi je da Osijek opet ima dobru predstavu i da je baš Čehov na repertoaru. Posebno bih pohvalila svoju kolegicu Sandru Lončarić Tankosić s ulogom Maše, koja je bila odlična i opet je briljirala svojom izvedbom te joj ovim putem čestitam i dvadesetu godišnjicu rada u Drami. I sve pohvale za izvanredan nastup i kolegici Radoslavi Mrkšić kojoj čestitam 40 godina rada. Divno je da su svoj rad, svoj poziv i svoju posvećenost kazalištu proslavile sjajnim ulogama. Pohvalila bih i Tatjanu Bertok Zubković – ispričala je Jelena za portal Scena.hr te nastavlja:
Jelena Perčin

– Ovu dramu mogu nazvati ženskom i dramom. Odlična je bila i Ivana Gudelj u ulozi Natalije Ivanove. Uz sve to, oduševila me scenografija kao i kostimografija – naglasila je lijepa glumica. Jelena je na predstavu došla u pratnji glumca Momčila Otaševića s kojim je u vezi. Glumački  par uživa u ljubavnoj sreći. Jelenu očekuje nova predstava u Hrvatskom narodnom kazalištu Zagreb. Početkom ožujka imala je prvu premijeru u HNK Zagreb u predstavi ‘Žena‘.
– Treme je bilo jer je to bila moja prva izvedba u novom kazalištu i trebaš opravdati povjerenje ljudi. Još upoznajem i ansambl, to je proces, ali mislim da mogu biti mirna – kazala je tada za portal Scena.hr te otkrila kako je upravo s Paolom Magellijem, koji potpisuje režiju predstave ‘Žena’, započela svoju glumačku karijeru.

Foto: Scena.hr