fbpx

Uz puno zabave održan i drugi dan Star Film Festivala

Sisak…

Medijski pokrovitelj Star Film Festivala – Scena.hr

Star Film FestivalKako bi ekipa bude bila dobro razgibana i spremna za izazove novog dana pobrinuli su se Martina Mladenović i Ognjen Andrić, koji su vodili dvije grupi jutarnjih vježbi za polaznike i ostale zainteresirane posjetitelje festivala. Održana je i radionica snimanja iz zraka koju je vodio Saša Tepić. Demonstrirao je let dronom, educirao okupljene o najvažnijim pravilima i uvjetima za letenje te upozorio na zakonske regulative kojih se treba pridržavati.
Uslijedila je slackline radionica mlade ekipe i tek formirane udruge koju čine Vedran Šimunec, Luka Sertić, Filip Milešević, Sven Herceg , a na postavljenim gurtnama okušali su se baš svi. Kako i sami kažu, to im je prvi javni nastup u Sisku, a s obzirom na odaziv sudionika, viđat ćemo ih i češće.
Opuštenu atmosferu osigurali su mladi glazbenici uz svoje gitare, a okupljena ekipa svirala je satima.
Star Film Festival– Već dobro poznatu radionicu glumačke pripreme i koncentracije održao je, tko drugi, nego Goran Grgić. Mnoštvo zainteresiranih sudionika pripremio je za glumačke izazove koji ih očekuju na kazališnim daskama. Educirao ih je o važnosti opuštanja prije javnih nastupa te kako paniku i adrenalin pretvoriti u pozitivnu energiju koja pomaže, a ne odmaže – poručuju organizatori.
Prikazano je osam filmova iz natjecateljskog programa: Alegria – animirani, Violinist – dokumentarni, Ibidem – eksperimentalni, American dream – igrani, Međuljudski šum – eksperimentalni, Veze – igrani, Impasse – igrani i Paper crown – igrani.
Osim natjecateljskih, prikazana je i domaća komedija Osmi povjerenik, za čiju se projekciju tražilo mjesto više.
Program Star Film Festivala drugog dana je zatvoren koncertom grupe Bang Bang, koji je potrajao do dugo u noć.

Foto: Press