fbpx

Ecija Ojdanić: Pripremam se za maraton i snimam Dnevnik maratonke

Aktivno ljeto…

Život je postao sve kompliciraniji. Meni je trčanje pomoglo da s osmijehom i nekom novom životnom energijom idem dalje, otkrila je lijepa glumica i osnivačica kazališta Moruzgva za portal Scena.hr

Ecija OjdanićEcija Ojdanić kaže da će godišnji odmor provesti aktivno.
– Bit će svega, odmora, trčanja, druženja, bit će predstava. S predstavom ‘Kako život’ imamo turneju po Jadranu. Bit će to jedno zaista lijepo i aktivno ljeto – rekla je Ecija Ojdanić za portal Scena.hr. Glumica će dio odmora provesti s obitelji u Splitu.
– Posjetit ćemo rodbinu i prijatelje, pa će biti i prilike za proveseliti se, a i za trčati. Pripremam se za maraton od 42 kilometara, Goran Grgić, Ecija Ojdanićkoji ću trčati ove jeseni. Tako da moram puno trčati kako bih se pripremila za maraton. A snimat ćemo i Dnevnik maratonke – otkrila je Ecija za portal Scena.hr. Kaže da joj je trčanje donijelo jako puno sretnih trenutaka. Otkad trči, ističe, puno je opuštenija.
– Imam osjećaj da me trčanje stabiliziralo. Da me učinilo spremnijom za sve velike životne izazove. Život je postao sve kompliciraniji. Moramo jako puno raditi, moramo odgovarati sebi, djeci, društvu, poslu. Meni je trčanje pomoglo da s osmijehom i nekom novom životnom energijom idem dalje – naglasila je osnivačica kazališta Moruzgva. Eciji je drago što će publika na otoku Pagu 30. srpnja pogledati predstavu kazališta Moruzgva ‘Kako život‘ u sklopu 12. Novaljskog trijatra.

Ecija Ojdanić

Foto: Scena.hr