fbpx

Otokar Levaj upoznao glumca Nicka Wymana

Iz Floride za Scenu…

Wyman  je na prvi pogled simpatičan i markantan tip, virtuozan glumac, rekao je Otokar

Otokar Levaj, Nick WymanOtokar Levaj sa suprugom Dunjom jučer je bio na predstavi Asolo Repertory Theatre Sarasota ‘All the way‘ Roberta Schenkkana, a u režiji  mlade Emily Sophie Knapp. U predstavi tek proglašenog predsjednika USA Lyndona Bainesa Johnsona igra poznati glumac Nick Wyman. Otokar kaže da je uistinu uživao u predstavi.
– Radnja je smještena u Washington D.C. 1964. godine nakon ubojstva predsjednika Kennedyja  i daje savršenu sliku olovnih vremena i borbe za ljudska prava. Osim L.B.J. scenom prolaze i Edgar Hoover, dr. Martin Luther King, Robert McNamara i drugi akteri tadašnjih zbivanja. Predstava se prati kao napeti politički krimić i ostavlja bez daha virtuoznošću izvedbe – ispričao je Otokar za portal Scena.hr. Nakon Otokar Levaj, Nick Wymanpredstave,  naš glumac upoznao je Nicka Wymana te su izmijenili i nekoliko riječi. Otokar nam je otkrio svoje dojmove o glumcu te je dobio i autogram od glumca.
– Wyman  je na prvi pogled simpatičan i markantan tip. Virtuozan glumac koji na svojim leđima nosi 80 posto komada –  kazao je Levaj. Otokar i Dunja Bedenko vjenčali su se početkom prosinca na Floridi i otad naš glumac živi u Americi.

Foto: Otokar Levaj priv. albzm