fbpx

Milan Bandić poziva na Bundek i Bundekfest!

Grad Zagreb…

Milan Bandić, Bundekfest– Pozivam Zagrepčanke i Zagrepčane, ali i sve brojnije goste iz zemlje i svijeta da iskoriste priliku – da im na početku jeseni Bundek i Bundekfest budu nezaobilazno mjesto druženja, uživanja u glazbi, zabavi i kulinarstvu – izjavio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.
Tim pozivom gradonačelnika grad Zagreb najavljuje atraktivnu i vrlo živu jesen. Bundekfest 2014. u novom ruhu priprema brojna glazbena iznenađenja Bundekte do sad najbogatiju gastro i zabavnu ponudu. Ovogodišnji festival najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj povijesti, u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda, bogata gastro ponuda ali i sadržaji koji će Zagreb u prvim jesenskim danima učiniti europskom festivalskom prijestolnicom.
Zagrebačko jezero Bundek smješteno je u Novom Zagrebu, tik uz rijeku Savu koja će u festivalskim danima biti kulisa nesvakidašnjeg višeosjetilnog događaja koji će Zagreb svrstati uz bok metropolama koje žive uz svoje rijeke. Prostor oko jezera u festivalskim će danima nuditi brojne zabavne i gastro sadržaje a neki od njih će se po prvi puta moći iskusiti u Hrvatskoj.

Foto: Press