fbpx

Boris Kosmač jako pazi na lijep i njegovan izgled!

U salonu Marcela…

Boris KosmačBoris Kosmač uvijek je nasmijan i gdje god dođe napravi veselu atmosferu. Tako je bilo i u frizerskom salonu ‘Marcela’ u Zagrebu. Boris se udobno zavalio u stolicu i prepustio vještim rukama frizerke. Povremeno je provjerio izviruje li koja sijeda vlas, a onda zadovoljno zapjevao. Dok je čekao da se boja za kosu primi, provjerio je što se događa na Facebooku, naravno pročitao je i sve aktualnosti na portalu Scena.hr, a onda se iznenada ustao. Kritički se odmjerio u ogledalu te ustanovio da mu je linija odlična. Tad Boris Kosmačje bilo i vrijeme da se boja ispere i da Boris opet zablista. Otkrio nam je i tajnu svog dobrog izgleda.
– Izgled mi je vrlo bitan jer sam televizijsko lice i radim emisiju Celebrity makeover by Boris Kosmač. O mom stylingu brine se poznata stilistica i kreatorica Nikolina Poropat, a u emisiji nosim ekskluzivnu odjeću i obuću GAS koju obožavam – pohvalio se Boris za portal Scena.hr. Kad je u pitanju kozmetika, kaže, da je jako razmažen.
– Ne farbam kosu već koristim  toner za muškarce od Schwarzkopfa koji kosu tonira na prirodan način. Od kozmetike koristim samo kozmetiku Juvena i parfem Thierry Mugler Amen koji je već 10 godina moj zaštitni znak. Jako volim kvalitetnu garderobu i volim izgledati skladno. Kad vodim programe i pjevam, nosim kvalitetna muška odijela Rosanna Karlovac i košulje Mens StuffBoris Kosmačobjasnio nam je. Boris otkriva da je sretan poput malog djeteta kad kupi nove cipele koje je želio.
– Iskreno, prvi put u životu imam ručno izrađene cipele Bočak. Toliko su mi lijepe da sam ih poput djeteta prvu večer stavio pored  kreveta i motrio ih prije spavanja. To sam ja – smije se Boris.

Foto: Press Scena.hr