fbpx

Domagoj Duvnjak: Četvrtfinale – Iznad svih Hrvatska

Montpellier…

Domagoj Duvnjak– Četvrtfinale, iznad svih Hrvatska – objavio je Domagoj Duvnjak uz fotografiju koju je objavio na društvenim stranicama. a nakon pobjede u osmini finala protiv reprezentacije Egipta.
Hrvatska je pobjedom protiv reprezentacije Egipta, rezultatom 21:19 u osmini finala Svjetskog prvenstva u Francuskoj i ulaskom u četvrtfinale, ponovila rezultat ostvaren prije dvije godine u Kataru. Zlatko Horvat je sa šest pogodaka predvodio Kauboje, a za najboljeg igrača utakmice proglašen je Luka Cindrić koji je četiri od pet golova postigao u drugom poluvremenu, kad su Egipćani zaprijetili preokretom. Po tri pogotka postigli su Željko Musa i Luka Stepančić, a Ivan Pešić završio je utakmicu s 11 obrana (11/28). Reprezentaciju Egipta s pet golova predvodio je El Ahmar, a po četiri pogotka postigli su Abouebaid i Ramadan. Vratar Hady Shahin imao je osam obrana (8/16), a Hendawy pet (5/18).
U polufinalu, u utorak s početkom u 20.45 sati u Montpellieru, Kauboje očekuje utakmica sa starim znancima, sa reprezentacijom Španjolske.

Hrvatska – Egipat 21:19 (13:7)
Montpellier L’Arena
Hrvatska: Stevanović, Pešić; Mihić, Duvnjak 2, Stepančić 3, Gojun, Matulić, Horvat 6 (1), Kontrec, Mandalinić, Štrlek 1, Musa 3, Jotić, Mamić 1, Šebetić, Cindrić 5
Egipat: Shahin, Hendawy; Abouebaid 4, Omar, Ramadan 4, Eissa 2, Abdelrazek, Khairy, El Bassiouny, El Masry, Sayed Abdou, El Deraa 3, El Ahmar 5 (2), Shebib 1, Sanad, Abdelrahim
Suci: Gjeding i Hansen (Danska)
Sedmerci: Hrvatska 1/1, Egipat 2/4
Isključenja: Hrvatska – 6 minuta, Egipat – 8 minuta

Foto: Domagoj Duvnjak društvena mreža