fbpx

Ekskluzivno Jimmy Carr: Osjećaj za pristojno ostavite kod kuće

Funny Business…

Britanski komičar Jimmy Carr u Zagrebu ovog vikenda

Jimmy Carr– Zagreb je odličan i zabavan grad. Ima jako puno mjesta za dobro druženje u večernjem izlasku – rekao je ekskluzivno za portal Scena.hr komičar Jimmy Carr povodom dolaska u Zagreb. Jimmy će se 17. rujna u KD Vatroslav Lisinski predstaviti publici u novom showu ‘Funny Business‘.
Jimmy je za portal Scena.hr objasnio i razlike između prošlogodišnjeg nastupa i ovog showa koji je pripremio za zagrebačku publiku.
– Ovaj show nudi nove viceve, zabavu i šalu. Bit će nekih sličnosti, ali ovo je novi show. Ako vam se nije svidjelo prošli put, sigurno vam se neće svidjeti ni ovaj put – zaključio je komičar.
A o temi ovogodišnjeg Brexita komičar je pojasnio da su reakcije šala na tu temu podijeljene, a takav je bio i rezultat referenduma u Velikoj Britaniji.
Jimmy Carr– Da naravno bit će i teme oko Brexita. To nije nitko očekivao, a šale na taj račun su 50/50. 50 posto Britanaca je za Brexit, a 50 posto nije za izlazak iz EU-a. Tako da su šale i vicevi na taj račun uvijek podijeljene na pola – rekao je Carr.
Jimmy Carr je komičar koji nikad ne igra na sigurno, već svojim, često bezobraznim šalama pomiče granice crnog humora. Rafalna paljba inteligentnih i odlično smišljenih viceva tjera publiku u smijeh, čak i kad publika duboko u sebi zna da se ‘ne bi smjela smijati takvim šalama’. Jimmy je poznat kao jedan od najboljih improvizatora u svijetu stand up komedije, a njegovi se odgovori na ‘dobacivanja’ iz publike prepričavaju godinama nakon nastupa.
Dođite u subotu 17. rujna s početkom u 19,00 sati u Lisinski zbog duhovitih dosjetki i činjenice da će Jimmy Carr sasjeći vaša razmišljanja do korijena. Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće.

ULAZNICE:
Potražite ih u Aquarius Music shopovima (Branimir centar, Varšavska 13), na blagajni dvorane Lisinski i prodajnim mjestima u sustavu Eventim.hr i Ulaznice.hr.
Online:
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/jimmy-carr-funny-business-zagreb-koncertna-dvorana-vatroslava-lisinskog-430856/event.html
http://www.ulaznice.hr/web/ctl_evt.jsp?act=prostor&a=1&p=24348&t=1
Cijene ulaznica su: 120 / 170 / 220 kn
Show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina!

Foto: Press