fbpx

Recife: Luka Modrić: Vjerujem u pozitivan ishod!

Arena Pernambuco…

Hrvatska – Meksiko

– Imamo nadu, volju i želju plasirati se u sljedeći krug, a smatram da je pritisak ionako na Meksiku s obzirom na njihove ciljeve. Poštujemo Meksiko, no Hrvatska je sve bolja i bolja. Zabila je najviše pogodaka u skupini i moramo funkcionirati kao cjelina, tada je uvijek bilo dobro – najavio je hrvatski izbornik Niko Kovač uoči utakmice.
U trećem nastupu u Skupini A Svjetskog prvenstva u Brazilu, Hrvatska danas igra protiv reprezentacije Meksika. U prva dva susreta na ovogodišnjoj svjetskoj nogometnoj smotri u Brazilu Hrvatska je ubilježila poraz od domaćina 1:3, te pobjedu nad Kamerunom 4:0 pa će o prolasku u osminu finala odlučivati večerašnja utakmica protiv Meksika. Naš večerašnji protivnik ima bod više od Hrvatske, zahvaljujući pobjedi nad Kamerunom 1:0 i neriješenom ishodu s Brazilcima 0:0. Sve je jasno, jedino pobjeda sigurno vodi u nastavak natjecanja.
– Naravno da smo motivirani, na ovom Svjetskom prvenstvu želimo korak dalje nego na prošlom Europskom prvenstvu. Ova reprezentacija ima kvalitetu i to može. Sve je na nama, moramo odigrati što bolje i siguran sam da ćemo biti pravi. Vjerujem u pozitivan ishod – rekao je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.
Utakmicu će suditi Ravšan Irmatov iz Uzbekistana.

Hrvatska – Meksiko
Svjetsko prvenstvo, Skupina A.
23. lipnja 2014., 17:00 (22:00 po hrvatskom vremenu)
Arena Pernambuco, Recife.

Foto: Drago Sopta/HNS