fbpx

Ana Gruica: Na probi sam uganula nogu!

Nova uloga…

No kaže kako će biti spremna za premijeru predstave ‘5 minuta ispred tebe’

Ana GruicaAna Gruica u predstavi ‘5 minuta ispred tebe‘ glumi tinejdžericu izgubljenu u vremenu i prostoru, obiteljskom neredu, a svoj bunt izražava konzumiranjem alkohola.

Nezgoda i najveći strah

– To je autorska predstava Saše Božića i Ksenije Zec u suradnji s ansamblom GKM-a iz Splita. Predstava naziva ‘5 minuta ispred tebe‘ zapravo je edukativna predstava za mlade. Igranje u predstavi izaziva istinsko zadovoljstvo jer osim umjetničke vrijednosti nosi i tu poučnu notu – priča lijepa glumica za portal Scena.hr. Iako uživa u predstavi, Ana je na probi imala i nezgodu.
– Kako u predstavi ima plesnih scena, i naravno da bez uganuća noge to ne bi bile prave, spektakularne probe. Ana GruicaTako da svaki dan odlazim na terapiju noge u nogometni klub ‘Split’ u pokušajima da se osposobim do premijere – naglasila je Ana. Glumica nam je otkrila i svoj najveći strah na kazališnim daskama.
– Često sanjam da stojim u backstageu dok predstava ide i da ne znam svoj tekst. Strašan osjećaj fijaska, užasa i tjeskobe je prisutan u tom trenutku. Mislim da sam pretjerano odgovorna i da zbog toga imam tako strašan pritisak, čak i po noći – ispričala je.

Hrvoje i Ana žive zajedno

Glumica kaže kako joj je prošla godina bila lijepa. A kao posebne trenutke izdvojila je:
– Upisivanje specijalističkog studija na Kineziološkom fakultetu u Splitu na kojem uspješno dajem ispite, zatim pedesetu izvedbu ‘Vlaških posla‘ te naravno jedan privatan događaj – naglasila je. Ana priželjkuje da zaigra u filmu. No sigurna je da njezino vrijeme tek dolazi i da će joj se ispuniti želja. Osim što je zadovoljna karijerom, Ana uživa i u ljubavi s Hrvojem Šalkovićem.
– Unatoč osebujnosti karaktera i razlike u mentalitetu i dalje smo zajedno u staloženoj i zreloj vezi i uopće ne možemo zamisliti budućnost drugačiju osim zajedničke. To mi je trenutno najvažnije. Od ljeta živimo zajedno u njegovom stanu u Zagrebu. A moj stan u Splitu služi za povremene boravke i odrađivanje mog glumačkog angažmana – istaknula je glumica.

Foto: Scena.hr