Otkrivamo sve o izboru ljepote Miss Supranational Hrvatske
By Gordana Malašić Lazić On 15 svi., 2018 At 09:46 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

U Vodicama…

Ove godine imamo parfem i vino Miss Supranational Hrvatske 2018. – Vodice, kazale su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić

Miss Supranational

Vanda Antunović, Sanja Bjedov Popović, Tamara Roglić, Miss SupranationalOvogodišnje finale Miss Supranational Hrvatske u organizaciji vlasnica licence Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić održat će se 6.lipnja u Vodicama.
– Izbor Miss Supranational je pod pokroviteljstvom Grada Vodica i Turističke zajednice Vodica, a u suradnji s hotelom Imperial i Olympia Sky hotelom. Upravo na vanjskim bazenima hotela Olympia Sky će biti finalni izbor, a cijela ekipa Direkcije izbora će uživati u bogatoj ponudi jela restorana Makina. Kao Direkcija i vlasnice licence Supranational Hrvatske ostajemo u suradnji s našim pokroviteljem MBM vrtnim centrom i cvjetnim dizajnerom Markom Pollakom koji će pozornicu opet pretvoriti u cvjetnu bajku. Ove godine imamo parfem Miss Supranational Hrvatske 2018. – Vodice. Također, poznata vinarija Šafran je specijalno za finalni izbor za sve goste pripremila 250 butelja vina Miss Supranational Hrvatska 2018. Vodice – otkrile su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić. Dodaju kako će djevojke u finalnoj večeri nositi haljine i nakit poznatih brendova i dizajnera.
– Očekujemo i mnoge poznate osobe, pa će to doista biti večer mode i ljepote. 21 finalistica će se boriti za prestižnu titulu Miss Supranational Hrvatske, a domaći i strani turisti uživati će u turističkoj ponudi Vodica – naglasile su vlasnice licence. Program će voditi Vjekoslava Bach i Davor Garić. Pobjednica Miss Supranational Hrvatske 2018. godine predstavljat će Hrvatsku krajem godine na svjetskom izboru Miss Supranational.

Foto: Press, Scena.hr

comment closed