U Zagreb dolazi pjevačica sjajnog vokala koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Piše: Gordana Malašić Lazić On 1 ruj., 2016 At 03:49 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Marija Šerifović…

Umjetnica je ekskluzivno za portal Scena.hr otkrila kako se osjeća uoči koncerta u Zagrebu te poručila publici: “Dođite da pjevamo satima i zajedno napravimo fenomenalni tulum”

Marija ŠerifovićMarija Šerifović često posjeti Zagreb i kaže da se u našoj metropoli uvijek divno osjeća.
– Za razliku od  gužve u Beogradu, čini mi se da je u Zagrebu mnogo mirnije – rekla je glazbenica ekskluzivno za portal Scena.hr. Šerifović će 15. rujna u KD Vatroslav Lisinski održati koncert. Pobjednica Eurosonga 2007. godine s pjesmom ‘Molitva’ raduje se nastupu u Lisinskom.
– Osjećam se sjajno i uvjerena sam da će to biti odličan koncert. Pripremila sam noć za Marija Šerifovićpamćenje koja će obilovati mojim novim i starim pjesmama, emocijama i dobrim raspoloženjem – otkrila je Šerifović te pozvala zagrebačku publiku:
–  Dođite da pjevamo satima i zajedno napravimo fenomenalni tulum.
Šerifović je jedna od rijetkih glazbenica koja bez problema napuni Arene. Ističe da je takav odaziv njezine publike uvijek odličan poticaj, ali i velika odgovornost.
– To daje motiv, ali i neprestani poriv da budete sve bolji – kazala je umjetnica. Dodaje da publika osjeća iskrenost i to uvijek nagradi.
Marija Šerifović– Jer njih zapravo jedino ne možete prevariti – naglasila je Šerifović koja ne pristaje na cenzuru, a umjetnička sloboda joj je izuzetno važna.
– Ja zapravo na ništa drugo i ne pristajem – objasnila je. Umjetnica u Lisinskom će nastupiti nakon američke turneje. Šerifović obožava glazbu i svoj život ne može zamisliti bez glazbe.
– Whitney Houston  je bila moj glazbeni idol i smatram da je Whitney najveća umjetnica koju je svijet ikada imao – otkrila je glazbenica. Osim brojnih koncerata, Šerifović planira objaviti dvije nove pjesme.

Foto: Tomislav Jagar – Press

comment closed