fbpx

Luka Vidović: Predstava je rezultat mojih 16 godina rada s djecom

Magic show za cijelu obitelj…

RAZGOVOR ZA SCENA.HR: Iluzijom i trikovima do smijeha i stvarne obiteljske radosti

Luka Vidović– Raditi s djecom za mene je nešto neprocjenjivo – kaže naš najpoznatiji mađioničar. Luka Vidović će 10. prosinca nastupiti sa svojom predstavom ‘Magic show za cijelu obitelj‘.
– Predstava je rezultat mojih 16 godina rada s djecom koju obožavam. Djeca su veliki izvor ljubavi i sreće – rekao je iluzionist za portal Scena.hr. Kaže da će se u Lisinskom zabaviti cijela obitelj. Predstava je interaktivna jer Luka obožava raditi s publikom.
– Tako da će na pozornici sa mnom biti puno djece. Predstava traje oko 60 minuta, a osim mene i trikova na pozornici će publika imati prilike vidjeti klauna Šarenog, koji će publiku dodatno nasmijati svojim ludorijama. A tu su i plesači  ‘Escape‘  – ističe Luka.

“Svakim danom svoj posao volim sve više i više i istinski uživam u njemu”
Ove godine iluzionist je imao puno nastupa po Hrvatskoj.
– Na tome mogu zahvaliti svojoj publici kojoj i ovim putem zahvaljujem na svakoj posjeti mojim predstavama. Svakim danom svoj posao volim sve više i više i istinski uživam u njemu, i mislim da publika to osjeti na nastupima – objasnio je. Dodaje da mu je najveći uspjeh kad se publika smije od početka do kraja showa. Luka nam je otkrio i emotivan trenutak s nastupa.
– Ovog ljeta sam svaku večer, tri mjeseca, nastupao u Umagu. Jednu večer, dok sam se pripremao na pozornici, prišao mi je jedan gospodin iz Njemačke i rekao da ima ženu i dvoje male djece te da imaju obiteljski dogovor da svake godine ljetuju na drugoj destinaciji. Međutim, ovo ljeto su opet došli u Umag samo zbog mene jer im se prethodne godine u Umagu toliko svidio moj nastup. Iskreno, kad sam čuo taj kompliment, skoro su mi krenule suze. Baš me dirnulo u srce – prisjetio se.

Uzori
Luka iskoristi svaku priliku kako bi nastupao humanitarno.
– Uvijek me boli ljudska patnja, siromaštvo i bolest. Ipak je najteže kad su u pitanju djeca s raznim oboljenjima. Trudim se svake godine u ovo doba obići dječje onkološke odjele u Zagrebu, pa ću ih tako i ovog prosinca razveseliti sa svojom predstavom da im bude lakše bar taj dan i da se smiju. Takvi nastupi su mi s jedne strane najdraži, a sa druge strane najteži. Ta djeca, kao i njihovi roditelji, su veliki borci koji su mi definitivno uzori u životu – naglasio je emotivno Luka koji je čitateljima portala Scena.hr poručio:
– Želim svima da budu sretni, zdravi, veseli i okruženi ljubavlju. I da dođu u Lisinski na predstavu da se skupa zezamo i smijemo!

Foto: Press – Luka Vidović