fbpx

Online maraton kratkometražnih filmova: blagdanske poslastice za sve!

Maraton…

Online maraton6. Maraton kratkometražnih filmova, koji se od 21. do 23. prosinca 2018. odvijao u nezavisnim kinima diljem Hrvatske, donosi još jednu poslasticu za sve ljubitelje ‘kratkiša’: online maraton sa šest domaćih filmova koji se od 31. prosinca 2018. pa sve do 6. siječnja 2019. godine može pogledati iz topline svoga doma!
Na internetskoj stranici www.havc.hr može se pogledati šest prošlogodišnjih i ovogodišnjih naslova: igrane filmove Marija Juraja Primorca i Ultru Igora Jelinovića, dokumentarne Meso Elvisa Lenića i Mezostajun Ivana Ramljaka, te animirane Dva na dva Jelene Oroz i Manivald Chintis Lundgren.
Uz, sada već tradicionalni Maraton kratkometražnog filma, iznimno nas veseli da je zaživio i Online maraton. Ove godine će biti prikazan izvrstan presjek laureata domaćih festivala i naslova koji su obišli mnoštvo svjetskih festivala. Kao što se svi veselimo svakom uspjehu našeg filma doma i u inozemstvu, tako nas još više raduje svaki novi gledatelj tog istog filma. Posjetite Online maraton, na linkovima su sjajni pokloni!
Kao i prijašnji, i ovogodišnji Online maraton je zajednički blagdanski poklon HAVC-a i domaćih filmaša. Da biste svoje blagdane proveli uz odlične ‘kratkiše’, u razdoblju od 31. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019., samo je potrebno ‘kliknuti’ na www.havc.hr i prepustiti se uživanju!

Foto: Press