fbpx

Danijela Martinović: Petra ti si pljunuta Adele!

Show…

Petra Dugandžić, Danijela MartinovićPobjednik šeste epizode glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, u kojoj smo ponovo imali prilike pogledati vrhunske transformacije, je Damir Kedžo. Konkurencija među sjajnim izvođačima u nastupima je bila izrazito jaka. U tijesnom bodovnom odabiru žirija i natjecatelja, sa samo dva boda razlike Damirova sjajna operna izvedba donijela mu je pobjedu.
A posebno oduševljenje publike izazvala je Petra Dugandžić kao Joker Mattea Cetinskog. Petra je otpjevala pjesmu ‘Hello’, a Matteo je bio prezadovoljan njenim nastupom i proglasio ju najboljom Adele u državi!.
– Ti si pljunuta Adele – rekla je Danijela Martinović Petri i nadodala da je lako odabrati ovakvog jokera kad znaš da će sve štimati.
– Svaka čast – pohvalila je Danijela Petru i Matteov izbor.
Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju. Moći ćemo uživati u izvedbi Rolling Stonesa, a taj zadatak je pripao Ani Maras, dok će Matteo stati na pozornicu kao Zdravko Ćolić. Liza Minnelli bit će ovotjedni izazov za Lanu, a Alesha Dixon Fila Tilena. Žanamari je dobila E.T. što ju je oduševilo, a Filip će nam se prikazati kao Massimo. Hana će biti Gwen Stefani, a pobjednik Damir Kedžo će pjevati pjesmu grupe Scissor Sisters.

Foto: Press