fbpx

Hit komedija Metoda za brak proslavila 50. izvedbu

Vidra…

Metoda za brak razvedrila zagrebačku jesen

Metoda za brakDa znaju vladati scenom, a humor im je prirodan kao zrak koji dišu, u četvrtak je u punoj dvorani Vidre, pokazao autorski trio. Zvijezda Večernje škole Zuhra i glumice Matea Elezović-Brdar i Petra Težak, zaslužni za komediju Metoda za brak, koja je u manje od godinu dana, nakon brojnih gostovanja i festivala, stigla do okrugle 50. izvedbe.
Komedija Metoda za brak još je jedan moćan projekt neovisnog kazališta Hit teatar, široj javnosti poznatog po hvaljenoj predstavi Vlaška posla, koji već gotovo pet godina vodi glumica Matea Elezović-Brdar, ujedno i njegova osnivačica i producentica. Režiju za predstavu Metoda za brak potpisuje Iva Srnec, a dramaturgiju Nina Horvat.
Metoda za brakDuhovita je to priča o gospodinu Mikiću (Zlatan Zuhrić Zuhra) i njegovoj ljupkoj ženi (Matea Elezović-Brdar) koji se nađu u bračnim neprilikama. A nakon odluke da potraže pomoć od britke i vickaste bračne savjetnice (Petra Težak), sve se zakomplicira s tipičnim situacijama iz muško-ženskih odnosa, u kojima su se (pro)našli i od srca im se nasmijali i brojni kulturnjaci i poznate osobe iz javnoga života koji su došli na 50. izvedbu predstave.
Tako su u Vidri bili glumac Igor Hamer, Lujo Kunčević, glumica Tamara Puzina, redatelj Mario Kovač, kao i roditelji Mateje Elezović-Brdar, glumica Jadranka Elezović i kazališni pisac Matko Elezović te brojni drugi.
Nakon poklona trija fantastikus ispraćenog dirljivim pljeskom i ozarenim licima, slavlje se, uz nezaobilazno fotografiranje i rezanje slavljeničke torte, nastavilo u foajeu kazališta. Glumice Matea Elezović-Brdar i Petra Težak, odnedavno udane žene, plijenile su pažnju svojim outfitom.
Sve koji su propustili svečanu 50. izvedbu Metode za brak, a vjeruju da je smijeh najbolji lijek, na daskama Vidre očekuju ih dvije reprize. I to 27. listopada i 11. studenog, obje s početkom u 20.00 sati.
Kako biste osigurali svoje mjesto, ulaznice možete unaprijed rezervirati na blagajni Vidre na broj 01 4810-111.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=682]