fbpx

Seksi Ivana Marić kao Christina Aguilera pobijedila!

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Ivana MarićSvoj nastup kao Christina Aguilera, Ivana Marić zasigurno će pamtiti jer joj je upravo on donio prvu pobjedu u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Dok je Tomo in der Mühlen bio fasciniran njezinim glasom, Đuro se osvrnuo na Ivanin senzualan nastup:
– To je stvarno bio jedan krasan nastup, jedna fina erotika koja bi mogla biti škola današnjim ljubiteljima estradne pseudoerotike!“, a Sandra je komentirala: “Na moment se vidjelo da baš nisi onako skroz u toj zavodničkoj seksepilnosti uživala, ali si dala sve od sebe. Ja se čudim drugoj stvari, što ti imaš u tim glasnicama, pa ti se nimalo ne štediš!“.
Na proglašenju pobjednika ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Ivana je odabrala udrugu ‘Veliko srce malom srcu‘ kojoj će biti donirano 10 tisuća kuna.
Sljedeća epizoda donijet će nove izazove za natjecatelje. Ivana MarićIvan Šarić bit će Tomislav Ivčić, Maja Šuput Džo Maračić Maki, Ivana Marić će biti Pink, a Maja Posavec slavni reper Eminem. Luka Bulić nastupit će kao Gracia, Saša Lozar kao grupa Eurythmics, a Renata Sabljak kao The Supremes.
Ne propustite nove transformacije kandidata showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ i sljedeće nedjelje!

Foto: Press