fbpx

Transformacija: Saša Lozar kao Alice Cooper!

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Saša Lozar– Volim rock još od nekih tinejdžerskih dana. Poison je ono, rock stvar svih vremena. Bit će definitivno vokalni izazov, veselim se ovome. Ako sam mogao izaći van kao balerina, Alice Cooper je mila majka! – rekao je Saša Lozar.
Svoje potencijale Saša Lozar u prethodnim epizodama showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ itekako je pokazao te do suza nasmijavao publiku svojim transformacijama. U prošloj epizodi gledali smo ga kao nježnu Saša LozarTaylor Swift u baletnoj haljinici i papučicama, no ove nedjelje Sašu ćemo gledati u jednom sasvim novom ruhu, ni približno plahoj balerini. Riječ je o transformaciji u Alicea Coopera, američkog rock glazbenika.
U sljedećoj emisiji gledat ćemo još jedan rokerski nastup. Švedski hard rock sastav Europe utjelovit će Renata Sabljak s pjesmom ‘The Final Countdow’ iz 1986. godine.
Neokrunjenog kralja rock’ n’ rolla Elvisa Presleya na pozornici utjelovit će Ivan Šarić s pjesmom ‘Jailhouse Rock’, a Dušan Bućan nastupat će s hitom ‘Pump up the jam’ belgijske hip house grupe Technotronic. Eurovizijsku uspješnicu ‘Mangup’ iz 1988. godine grupe Srebrna krila izvest će Maja Šuput, a njezina imenjakinja Maja Posavec bit će Doris Dragović s pjesmom ‘Željo moja’. Ivanu Marić gledat ćemo kao američku pop pjevačicu Christinu Aguileru s pjemsom ‘Lady marmalade’, a neponovljivog Luku Bulića kao Severinu s pjesmom ‘Gas gas’.

Foto: Press