fbpx

Ivan Šarić kao Grace Jones dobio zaslužene pohvale!

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Ivan ŠarićIako je mislio da je transformacija u kontroverznu pjevačicu s Jamajke najteži zadatak za njega, Ivan Šarić odnio je svoju prvu pobjedu u četvrtom izdanju showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Uskakanje u svilenu kožu crne pantere i minimalistički, ali veoma intrigantan nastup Ivana Šarića dobio je same pohvale žirija.
– Ja obožavam tu pjesmu i stvarno sam Ivan Šarićbeskrajno uživao. Jako je teško s tako minimalnim sredstvima napraviti takav show i tebi je uspjelo. Iskreno ti čestitam! – poručio mu je Đuro, a s čestitkama mu se pridružila i Sandra: “U tom minimalizmu, u tom pogledu, pokretu – zaista svaka čast!”.
Prema Ivanom odabiru osvojeni iznos od 10 tisuća kuna donirati će se udruzi iz Belog Manastira – Baranjski leptirići.
Sljedeća epizoda donose nove uloge, pa ćemo tako vidjeti kako će se Luka Bulić snaći kao Severina, Ivan Šarić kao Elvis Presley, Saša Lozar kao Alice Cooper, a Maja Posavec kao Doris Dragović. Zanimljivo će svakako biti vidjeti transformaciju Dušana Bućana u Technotronic, Maje Šuput u Srebrna krila, Renate Sabljak u grupu Europe, te transformaciju Ivane Marić u Christinu Aguileru.

Foto: Press