fbpx

Luka Bulić je zvučao kao Massimo, izgledao kao Massimo..

Show…

Luka BulićDa je mogao birati koga će utjeloviti u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, Luka Bulić zasigurno bi odabrao svog idola Massima, a čini se kako mu se već na samom početku druge sezone showa, sreća osmjehnula. Luka je zvučao kao Massimo, izgledao kao Massimo, kretao se na pozornici kao Massimo i na kraju odnio pobjedu.

– Strašno si ga skinuo! Fascinantno, maestralno, bravo! Ne mogu da vjerujem – komentirao je Đuro Lukin nastup, a glumica Mila Elegović, koju smo imali priliku u drugoj epizodi gledati kao pridruženog člana žirija, počastila ga je komentarom:
– Ti si toliko talentiran da je to fantastično! Genijalno je kako kontroliraš to što činiš!“.
Lukin nastup bez teksta je ostavio i Sandru Bagarić koja Luka Bulićje svoj komentar iskazala naklonom te mu je poručila:
– Ja sam svoje rekla, ustala sam i poklonila se. Više od ovoga ne može!“
Pobjednik Luka Bulić odabrao je udrugu Svjetlo, za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i autizmom kojoj će u njegovo ime Nova TV donirati novčani iznos od 10 tisuća kuna.
Sljedeća epizoda donijet će nove transformacije. Tako ćemo pobjednika Luku Bulića sljedeći put vidjeti kao glazbenu ikonu Celine Dione, dok će Renata Sabljak utjeloviti još jednu glazbenu divu – Whitney Houstin. Ivana Šarića gledat ćemo kao Bob Marleya, Maju Šuput kao Robina Thickea, a Ivanu Marić kao Gwen Stefani. Saša Lozar transformirat će se u Jelenu Rozgu, Dušan Bućan Meghan Trainor, a Maja Posavec i ovoga puta dobila je glazbenu grupu za zadatak, a kako će utjeloviti Hladno pivo ostaje nam za vidjeti.

Foto: Press