fbpx

Transformacije: Tvoje lice zvuči poznato!

Show…

Tvoje lice zvuči poznatoLuka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić započinju svoju novu avanturu, a prije prvih nastupa bilo je potrebno odraditi pripreme za izradu maski koje će kroz čitavu sezonu morati nositi kako bi što uvjerljivije oponašali glazbene legende. Osim glasovno i scenski uvjerljivog nastupa, od izuzetne je važnosti učiniti lice pjevača prepoznatljivo, stoga je izrada maski i sam proces Tvoje lice zvuči poznatotransformacije ekipi iz šminke najveći profesionalni izazov.
Prije nego što kandidati krenu s prvim vježbama za nastup, predstoji uzimanje otisaka lica svakoga od njih da bi se po potrebi izradile specijalne maske uz pomoć kojih bih se natjecatelji što uspješnije transformirali u neku ikonu iz glazbenog svijeta.
Obzirom na specifičnost i  fizičku predispoziciju svakog kandidata protetičari Tvoje lice zvuči poznatoprvo moraju napraviti odljev koji će ima kasnije služiti za izradu maski lica kako bi što više nalikovali na zadanog izvođača.
Zvuči jednostavno, ali je daleko od toga jer je potrebno puno iskustva i vještina kako bi masku mogli spojiti s licem, a da sve to savršeno pristaje. Kako se u ovom showu vidi svaki detalj jer kamera snima krupne planove, preciznost je od iznimne važnosti.
Kako će se osmero novih kandidata popularnog showa snaći u zahtjevnim transformacijama vidjet ćemo već u prvoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato nove sezone u ovu nedjelju od 20,00 sati na Novoj TV.

Foto: Press