fbpx

Suvremena kazališna i filmska scena 2013. – 2015.!

Zagreb..

Bijenalna izložba ULUPUH-ove Sekcije za kazališnu i filmsku umjetnost

filmska scenaU srijedu, 3. lipnja u 19,00 sati u Galeriji Karas, u Praškoj 4 u Zagrebu, otvara se izložba ‘Suvremena kazališna i filmska scena 2013. – 2015‘, bijenalna izložba ULUPUH-ove Sekcije za kazališnu i filmsku umjetnost. Izložba se realizira kao dio ULUPUH-ovih programa u Galeriji Karas. Na izložbi će se predstaviti ostvarenja 15 kazališnih i filmskih primijenjenih autora u izboru Umjetničkog savjeta Sekcije: Miljenko Bengez, Dinka Jeričević, Doris Kristić.
Izlažu: Ivana Bakal, Barbara Bourek, Marta Crnobrnja, Igor Dobranić, Jelena Đanko, Martina Franić, Dalibor Fugošić, Dalibor Laginja, Mario Leko, Katarina Radošević Galić, Vedrana Rapić, Irena Sušac, Marija Šarić Ban, Jadranka Tomić, Mirta Vekić.
Izložba će se moći pogledati do 14. lipnja, od utorka do petka od 11,00 do 19,’00 sati, subotom i nedjeljom od 10,00 do 14,00 sati. Ponedjeljkom i praznikom galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.
Izložba je ostvarena uz potporu Ministarstva kulture RH i Grada Zagreba. Organizator: ULUPUH – Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnika. Likovni postav izložbe: Ivana Bakal.

Foto: Press