fbpx

Izložba fotografija ‘Omnibus Asiatique’!

Zagreb…

Omnibus AsiatiqueU utorak, 17. veljače u 19,00 sati u Galeriji Karas u Zagrebu, u Praškoj 4, otvara se izložba fotografija ‘Omnibus Asiatique‘ četiri fotografa: Hrvoja Serdara, Igora Šelera, Saše Pjanića i Siniše Uštulice. Izložba se realizira unutar ULUPUH-ovog programa u Galeriji Karas. Riječ je o retrospektivi radova članova Udruge Omnibus kroz niz godina provedenih na proputovanjima po Azijskom kontinentu.
Hrvoje Serdar, Igor Šeler, Saša Pjanić i Siniša Uštulica tvore kvartet kojemu ovo nije prvi zajednički putopisni fotografski poduhvat. Omnibus AsiatiqueVeć smo u nekoliko navrata imali priliku i privilegiju prisustvovati dijeljenju fotografskog plijena s kojim se ekspedicija vratila s daljeg ili bližeg lutanja. Ponekad tako u potragu za novim fotografijama odlaze zajedno, ponekad samo u društvu svojih fotoaparata. Na izložbi Omnibus Asiatique u galeriji Karas slučaj je bio potonji, pa tako izložba predstavlja grupno izlaganje četiri skitnje.
Izložba će se moći pogledati do 27. veljače, od utorka do petka od 11 do 19 sati, subotom i nedjeljom od 10 do 14 sati. Ponedjeljkom i praznikom galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

Foto: Press