fbpx

Vizažistica Kristina Atletić u novoj modnoj kampanji!

Kristina Atletić – Profokus

U nizu modnih zbivanja u Hrvatskoj svoje kolekcije će ovog tjedna na modnom događaju u Zagrebu pokazati domaći i strani kreatori.

Kristina Atletić

U kampanji koja najavljuje ovaj događaj prošli tjedan su lijepe i poznate manekenke pokazale svoja gola tijela koje će upravo dizajneri odijevati tijekom naredna tri dana. U kampanji je sudjelovala i vizažistica Učilišta Profokus Kristina Atletić.

Kristina Atletić

– Već četvrtu sezonu radim u ovoj kampanji. Ove sezone mi je osobito draga jer je upravo tijelo došlo u prvi plan. To je meni kao vizažistici pružilo mogućnost da naglasim svu ljepotu koje imaju žene.

U kampanji se radi o prelijepim manekenkama kojima sam samo malim potezom kista naglasila onu pravu ljepotu koju nose na licu. To su svakako oči, obrve, usta – rekla je Kristina.

Kristina Atletic 1

Objasnila je kako je važno da vizažist razumije što i kako šminka i što se od njega traži.

Upravo u ovoj kampanji bila je važna mjera da šminka nije dominantna, odnosno da nije niti posve nevidljiva. Naglašena ženstvenost, to je cilj jer golo tijelo uvijek izaziva pozornost. Treba pripaziti da se ne dobije oprečan efekt pogotovo kad je u kombinaciji s neprimjerenom šminkom.

– Zadovoljna sam što mogu sudjelovati upravo u kampanjama, editorijalima, revijama gdje je važno znati tehnički dobro našminkati i ciljano napraviti traženi vizualni efekt.

Moje stečeno znanje u Učilištu Profokus, pod mentorstvom Sandre Marković, pružilo mi je otvorena vrata prema novim poslovima.

Osim kampanje vodim i cijeli Profokusov tim vizažista koji šminkaju na ovosezonskom tjednu mode – zaključila je Kristina.

Foto: Press – Kristina Atletić