fbpx

Mara Bratoš i Stoljeće Vučjaka u Galeriji Karas!

Zagreb…

Mara BratošSutra, 3. veljače 2015. godine u 19,30 sati u zagrebačkoj Galeriji Karas, Praška 4, otvara se izložba fotografija Mare Bratoš ‘Stoljeće Vučjaka’. Izložba se realizira unutar ULUPUH-ovog programa u Galeriji Karas.
Fotografije svjedoče o nastanku predstave ‘Vučjak’ u režiji Ivice Buljana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu tijekom studenog i prosinca prošle godine. One su autoričin doprinos u oslikavanju susreta dramskog rukopisa s našom suvremenošću. Mara BratošNa njima je zabilježeno vrijeme pokusa, predstava i ono vrijeme koje spaja umjetničke doživljaje u percepciji gledatelja.
Mara Bratoš rođena je u Dubrovniku. Godine 1998. diplomirala je na Akademiji za dramske umjetnosti u Zagrebu, na odsjeku Filmsko i TV snimanje. Izlaže od 1995. godine na nizu samostalnih i skupnih izložbi, među ostalim, u galerijama Račić, Karas, u zagrebačkom MSU-u, u galeriji PM HDLU-a, u Umjetničkoj galeriji i u galeriji Otok u Dubrovniku. Surađivala je s Zagrebačkim kazalištem mladih, a trenutno je fotograf Hrvatskog narodnog kazališta.
Izložba će se moći pogledati do 15. veljače, od utorka do petka od 11,00 do 19,00 sati, subotom i nedjeljom od 10,00 do 14,00 sati. Ponedjeljkom i praznikom galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

Foto: Press