fbpx

Ekskluzivne fotografije s proslave krštenja sina Katarine Rautek

Katarina Rautek_3– Krštenje je prvi sakrament koji je najljepši i tada dijete postaje dijete Božje. Ja sam odgojena u kršćanskoj obitelji i to mi je zato jako bitno – naglasila je ekskluzivno za portal Scena.hr Katarina Rautek.
Pjevačica grupe E.T. ovog vikenda krstila je dijete u kapelici svetog Josipa u Zaprešiću.
– Kuma je Katarina Munitić, moja dugogodišnja prijateljica koju poznajem preko deset godina. Ja nisam uzela muškog kuma po nekim pravilima jer mi je bitno da moje dijete ima kvalitetnu i pravu osobu u svom životu. Kumstvo je velika odgovornost i zato sam do sada čekala s krštenjem. Čekala sam odabir prave osobe, a Katarina mi je kao sestra – objasnila je lijepa majka.
Katarina Rautek_1Njezin sin Dominik na dar je dobio zlatni lančić s privjeskom slova D. Iza toga se skriva lijepa priča koju znaju samo njezini najbliži.
– Moja najdraža serija su Mućke i obožavam glavnog glumca u seriji Del Boya. On ima takav lančić s istim takvim slovom D koji nosi kroz cijelu seriju. Ja sam bila luda za tim još prije nego se rodio Dominik i htjela sam mu izraditi takav lančić pa su me moji iznenadili darom znajući koliko sam ja ‘luda’ za Mućkama, mogla bi ih gledati svaki dan i nikad mi neće dosaditi – ispričala nam je Katarina.
Sina Dominika krstio je župnik Ivan Frkonja, a proslava krštenja bila je u intimnom okruženju. Katarini je posebno drago što je krstila dijete u kapelici u kojoj će se udati njezina sestra.Katarina Rautek_2

Foto: Privatani album